Duminică, 14 octombrie, Elena Băsescu își botează fetița de patru luni. Ziua în care mezina fostului președinte a ales să își creștineze micuța pe care o are cu afaceristul Cătălin Gheorghe este una cu o semnificație importantă pentru credincioși, întrucât o cinstesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva.


Mândru nevoie mare de nepoții săi, Traian Băsescu a dat câteva detalii legate de micuța Anastasia, pe care o iubește ca pe ochii din cap, dar și despre botez. 

"O botezăm mâine (duminică, 14 octombrie - n.r.), da. Mâine o botezăm pe piticuță. E sănătoasă. Are trei luni și nu a răcit niciodată. S-a născut mai robustă, ea s-a născut cu 3,8 kg. Râde la mine. Fiecare vrea să o legene sau să îi dea de mâncare. Bietul copilaș este prea mic să suporte. În ultima vreme a devenit mai agitată pe timpul nopții. E un copil foarte frumos. Am patru nepoţi (trei de la Elena și un băiețel, Răducu, de la Ioana, fiica lui cea mare - nr.r), două fetițe și doi băieței", a declarat fostul președinte pentru România Tv, care a mai adăugat și că micuța Anastasia îi seamănă cel mai tare dintre toți nepoții.

 

Petrecerea va fi una restrânsă, la un local de fițe din Nordul Bucureștiului, unde vor participa familiile celor doi, nașii, dar și câțiva prieteni de suflet ai părinților. 

Loading...