Cu poftele nu te pui! Oricât de sever ai fi în privinţa unui stil de viaţă sănătos, unui covrig cald sau unui burger din care se prelinge un sos de maioneză nu îi rezişti. Vedetele noastre au fost surprinse în „ofsaid” de către fotoreporterii Click! şi am văzut ce mănâncă de fapt când cred că nu le observă nimeni. Nu salată, nu piept de pui la grătar, ci produse cu megacalorii!


Promovează un stil de viaţă sănătos, beau cel puţin doi litri de apă pe zi, fac sport şi consumă multe salate, peşte sau pui la grătar. Vedetele autohtone se chinuiesc să slăbească sau să îşi menţină trupurile ca trase prin inel, însă nu pot face acest lucru de fiecare dată. Şi ele „păcătuiesc” culinar, pentru că, vorba aceea, cu poftele chiar nu te pui.

12_elena.jpg

Elena Băsescu se răsfaţă adesea cu burgeri

 

Spre exemplu, Elena Băsescu arată perfect la 39 de ani, şi cu trei copilaşi acasă. La fiecare sarcină, fiica fostului preşedinte s-a îngrăşat destul de mult, însă a avut grijă să nu se delase şi să îşi recâştige silueta zveltă fix cu acel stil de viaţă sănătos. Zilnic a mers la sala de sport, a consumat alimente sănătoase, fără carbohidraţi, dar iată că se întâmplă să nu reziste produselor delicioase de la fast-food, în special burgerilor cu sosuri gustoase sau cartofiorilor calzi. Fotoreporterii Click! au surprins-o chiar în faţa fast-food-ului, în timp ce îşi primea comanda, generoasă, într-o pungă din hârtie.

Oana Roman recunoaşte că este pofticioasă

12_frigescu.jpg

Oana Frigescu îşi savurează cartofiorii prăjiţi în parcare

 

Fosta prezentatoare de la Antena 1 Oana Frigescu (38 de ani), cunoscută pentru silueta ei, a fost surprinsă când a plecat de acasă fix în direcţia aceluiaşi fast-food. A intrat cu maşinuţa ei în zona de comenzi direct din maşină, şi-a comandat un meniu cu burger uriaş, apoi s-a oprit într-o parcare unde a înfulecat totul.

13_img_8040_preview.jpg

Oana Roman pofteşte la produsele de patiserie

 

După 20 de minute, Oana a plecat spre casă, extrem de fericită. Nimic nu se compară cu gustul unui covrigel fraged şi călduţ. Oana Roman (43 de ani) ştie acest lucru şi face parte din categoria vedetelor care au recunoscut franc că sunt pofticioase şi că mai „scapă” şi la lucruri nesănătoase. Ea a fost surprinsă cu produsele de simigerie în punguţă, pe stradă.

13_03-alex-constantin-1.jpg

Alex Constantin alege meniurile fast-food

La capitolul bărbaţi, şi Alex Constantin (34 de ani) mai greşeşte câteodată, însă el chiar îşi permite. Prezentatorul de la Prima TV face sală şi este destul de slăbuţ, iar câteva kilograme în plus nu i-ar strica deloc, din contră. La o măsuţă de la un celebru fast-food din Capitală, el a savurat un suc acidulat şi câţiva burgeri în timp ce îşi verifica telefonul. Ultimul, dar nu cel din urmă, este... Floriiiiin Călinescu! Juratul de la „Români au talent” (PRO TV) e patron de restaurant şi adoră mâncare românească, aşa că dacă îi spui lui de stil de viaţă sănătos, s-ar putea să râdă în hohote. Pofticios nevoie mare, el n-a rezistat ispitei şi când a trecut pe lângă una dintre zecile de covrigării cu nume de apostoli din centrul Capitalei, a scos rapid un leu din buzunar. A mâncat covrigul pe stradă, rapid, cu poftă, apoi a zâmbit larg, semn că mini-investiţia a avut un succes fulminant!

 
 
Loading...