Elena Merișoreanu a fost operată de urgență, la corzile vocale. De trei săptămâni este foarte răguşită şi a fost nevoită să intre în pauză vocală, ca să nu rişte ce e mai rău, pierderea vocii! Cunoscuta interpretă de muzică populară Elena Merişoreanu a ajuns la spital din cauza aerului condiţionat astfel că, pentru o vreme, a spus stop concertelor!


A trecut prin multe experienţe, însă ultima i-a dat serioase bătăi de cap. Potrivit dcnews.ro, Elena Merișoreanu a ajuns la spital și a fost operată de urgență.

Peste câteva luni, Elena Merişoreanu  împlineşte 70 de ani, iar în întreaga carieră, de peste cinci decenii, ea nu s-a confruntat  cu vreun eveniment atât de neplăcut. Cu siguranţă că cel mai grav lucru care i se  poate întâmpla unui artist este să-şi piardă vocea şi iată că acest necaz nu a ocolit-o pe celebra artistă originară din Hunedoara, de la Paroşeni. Ea a fost nevoită să-şi amâne patru concerte. Ghinionul s-a întâmplat  în urmă cu trei săptămâni, când se întorcea de la un spectacol.

”Mă aflam la concert la Baia Mare, am cântat, deşi aerul era destul de umed din cauza ploilor. Nu mi s-a părut că e vreo problemă, însă m-am întors de acolo suportând ore întregi aerul condiţionat din maşină. A doua zi am resimţit toate simptomele: răguşeală puternică, dureri de cap, tuse, îmi curgeau nasul şi ochii, şi în starea aia am forţat nota, pentru că am mers la un alt eveniment. Apoi am ajuns la spital. Medicul s-a îngrozit când m-a văzut şi mi-a spus că am făcut disfonie (n.r-tulburări de voce, răguşeală). Mi-a dat tratament, vitamine, aerosoli şi a spus să fac repaus vocal o lună. M-a avertizat că dacă nu respect toate acestea, corzile vocale pot paraliza. Am întrerupt toate convorbirile, răguşela încă persistă, vorbesc de parcă am auzit lupul, beau totul cald. Sper să treacă”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Elena Merişoreanu.

2-3-buna-d-3.jpg

Beatrice, nepoata solistei, îi este aproape acum, la greu

Artista a fost nevoită să-şi amâne toate emisiunile tv şi concertele pe care le antamase în această perioadă. A pierdut peste 4.000 de euro.

”Nu am avut încotro. Le-am spus organizatorilor că nu mai pot ajunge la spectacole, nu vreau să dau de o belea mai mare. Aveam pe agendă vreo patru concerte, însă prefer să stau liniştită. Oricum, indiferent cât de cald ar fi, voi avea grijă să nu mai fie pornit aerul condiţionat în maşină sau în camera în care stau. E periculoasă treaba asta. Chiar am păţit-o!”, a spus Elena Merişoreanu, abia vorbind.

Artista cu voce de aur susţine că nu cântă pentru bani, ci mai mult de drag. Are o pensie mare din care poate trăi liniştită, iar remuneraţiile care vin din muzică sunt un bonus cu care îşi răsfaţă nepoţii. Abia după ce va primi aprobarea medicului, vedeta populară va putea să-şi programeze agenda concertistică împreună cu impresarul ei.

Elena Merişoreanu a ajuns la începutul lunii iunie pe mâna medicilor, pentru noi analize la glanda tiroidă care, de-a lungul vieţii, i-a dat mari bătăi de cap: ”Am fost la doctor, ca să verific glanda tiroidă, noroc că momentan nu este cazul  de o nouă intervenţie chirurgicală. Mi s-a făcut scintigrama, am fost operată acum douăzeci şi şase de ani, şi trebuie să îmi fac control periodic, la şase luni. Am şi artroză la un genunchi, mă doare piciorul, deşi mi-am făcut de toate la el. Tocurile mi-au afectat picioarele”, ne-a mai dezvăluit Elena Merişoreanu. Ea are parte, în această perioadă, atât de ajutorul soţului ei, Viorel, cât şi de cel al nepoatei, Beatrice, fata fiicei ei mai mari, Ela. Frumoasa brunetă cu părul creţ are 23 de ani şi este studentă la ASE. Elena o ia cu ea mai mereu, la evenimentele mondene, între cele două fiind o legătură foarte puternică.

Este căsătorită de 40 de ani cu Viorel

2-3-buna-d-2.jpg

Elena a renunţat la un ambasador, de dragul lui Viorel

Solista, care în anii tinereţii a fost de o frumuseţe răpitoare, a povestit pentru ”Taifasuri” despre debutul poveştii de dragoste cu Viorel, cel care avea să îi devină soţ: “Era student la Academia de Poliţie şi era în practică prin locurile mele natale. Ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni. A început să-mi facă discret curte, dar eu eram deja prietenă cu un ambasador. Dacă m-aş fi măritat cu ambasadorul, puteam să spun adio carierei muzicale. Până la urmă m-a convins Viorel al meu cu statornicia sentimentelor sale”. Elena Merişoreanu a aflat că Viorel a înşelat-o, în timp ce ea se afla într-un turneu de şase luni, în străinătate, însă nu a dorit să divorţeze: ”Dacă îţi aduce bani şi nu te bate, fetelor, nu divorţaţi!”, a fost sfatul ei pentru tinerele cupluri. 

A fost sarea şi piperul, la  «Sunt celebru, scoate-mă de aici»

2-3-buna-d-4.jpg

Solista a rezistat eroic două săptămâni în jungla africană

Elena Merişoreanu nu se dă în lături de la nimic aşa că, în urmă cu trei ani, s-a ”înrolat” în emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, filmată de PRO TV în jungla africană. A dormit sub cerul liber şi a mâncat până şi gândaci din dorinţa de a ajunge ”Regina junglei”. Colegii de suferinţă au protejat-o, pe cât posibil, ferind-o de probele fizice foarte grele, iar ea i-a răsplătit cu melodii şi cu vorbe de duh, fiind sarea şi piperul show-ului. Şi-a dorit însă să pună capăt acestei aventuri într-o dimineaţă, când s-a trezit acoperită cu apă, după o ploaie straşnică. De când a revenit acasă ea nu a mai făcut nazuri la mâncare, amintindu-şi că în timpul concursului ar fi dat o avere pentru un colţ de pâine, atât de foame i-a fost. 

 
 
Loading...