Elena Merișoreanu și-a amintit cu plăcere despre unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața sa, și anume ziua nunții. Interpreta de muzică populară a dezvăluit, de asemenea, că mama sa i-a oferit un cadou inedit în ziua în care și-a unit destinul de cel al soțului ei, care simbolizează „regulile” pentru obținerea unei căsnicii fericite și de lungă durată. Iată despre ce este vorba!


Elena Merișoreanu a dezvăluit ce cadou a primit de la mama sa într-una dintre cele mai emoționante momente din viața ei. În ziua în care cântăreața de muzică populară s-a căsătorit cu actualul ei soț, Viorel Croitoru, alături de care formează un cuplu de 44 de ani, mama ei i-a oferit un cadou inedit, care are în spate și o poveste. Vedeta a dezvăluit recent ce semnificație are frumosul dar primit de la femeia care i-a dat viață. 

Ce dar a primit Elena Merișoreanu în ziua nunții 

Elena Merișoreanu a vorbit despre aniversările pe care le-a celebrat în ultima perioadă. Îndrăgita cântăreață și-a adus aminte și de darul pe care i l-a oferit mama sa în ziua nunții, dezvăluind că acesta a avut o însemnătate ascunsă. Elena Merișoreanu a primit o trăsură de porțelan cu o femeie care ținea hățurile în mână. Interpreta crede că acesta este și secretul unei căsnicii de lungă durată. 

elena_merisoreanu_si_viorel.png

Elena Merișoreanu este căsătorită cu Viorel Croitoru de 44 de ani
Foto: Arhivă Click!

„În fiecare an am petrecut cu foarte, foarte multă lume şi anul ăsta am petrecut la două televiziuni şi am plecat undeva în provincie şi am vrut să fiu cu familia. Am zis că atunci când schimb prefixul o să mai fac o petrecere mare, până atunci mai e, dar am avut 3 evenimente într-o zi: 44 de ani de căsătorie, neîntreruptă, cu rele, cu bune, cu spini, cu flori şi 51 de ani de când cânt, de când am venit în Bucureşti de fapt şi am fost angajată la Rapsodia Română, 71  am împlinit pe 5 noiembrie. (..)

Mama mea, Dumnezeu să o odihnească, când eu m-am cununat la starea civilă a venit cu un cadou pe care la început nici nu l-am deschis, a zis ,,Te rog să deschizi cutia”. Mama mea era o femeie simplă de la ţară, când am desfăcut-o, era o trăsură care se găsea greu pe timpul acela aşa ceva, o trăsură din porţelan şi cu o cucoană care ţinea hăţurile. În căsnicie dacă pleci şi nu ştii să ţii hăţurile bine, totul se destramă”, a dezvăluit Elena Merişoreanu pentru Antena Stars.

elena-merisoreanu-sot.jpg

Elena Merișoreanu, alătur de soțul ei, în tinerețe
Foto: Captură Pro Tv

Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț

Chiar dacă este căsătorită de 44 de ani, Elena Merișoreanu a trecut și prin momente mai dificile, artista recunoscând că a fost înșelată de soț, în urmă cu ceva vreme. „Eram măritată, aveam prima fetiţă şi el a plecat cu altă colegă de a mea. Am aflat cine este, dar nu o să spun. Când m-a văzut, ea fugea prin teatru să nu dea ochii cu mine. Şi am văzut-o într-o dimineaţă şi am luat-o în braţe, am chemat-o la mine, la masă. O chem la mine acasă şi când ajunge, eram doar noi două. Iau un cuţit şi îi spun aşa: «Ascultă, ori îmi spui ce s-a întâmplat, ori te tai bucăţi şi te arunc în Dâmboviţa». S-a ridicat şi mi-a spus: «dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta». Şi azi suntem prietene, nu i-am reproşat nimic, niciodată, bărbatului. Cele mai frumoase momente le-am trăit când mi-au venit pe lume primii nepoţi”, spunea Elena Merişoreanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Loading...