Aflată în ultimul trimestru de sarcina, Ellie White (30 de ani) şi logodnicul ei, Doru Tincă (34 de ani), sunt în căutarea numelui fetiţei lor, ce va veni pe lume la începutul lunii iunie.


Cum decizia se dovedeşte a fi destul de dicilă, artista Ellie White, deja mamă a unui băiat de 2 ani, Mihai, a decis să le ceară fanilor ei ajutorul. Astfel, a publicat un post pe blogul ei, www.elliewhite.ro, prin care îşi roagă admratorii să îi spună ce nume ar merita să ia în calcul pentru cel de-al doilea copil al său.
“Contează pentru voi dacă numele are o însemnătate, dacă este nume de Sfânt sau doar un nume la modă? Acum când mai sunt aproape două luni şi o voi ţine în braţe pe prinţesă mea mică, nu ne-am hotărât la numele ei… Este într-adevăr o decizie dificilă, care, într-un fel sau altul, îi va marca viitorul”, a scris Ellie White pe blog.

ellie-white-parc.jpg

ellie white doru tinca mihai
Cântăreaţa Ellie White este fericită alături de băiatul şi de logodnicul ei
Foto: Arhivă personală

Solista şi-a încurajat fanii să îi lase un comentariu şi pe pagina ei de Facebook prin care să îi spună ce nume ar fi demne de luat în calcul.

Prin urmare, a urmat o avalanşă de propuneri din partea admiratorilor: Alessia Maria, Anastasia, Daria, Ilinca, Maria, Sofia, Lucia, Maria, Rebecca, Sarah, Andreea, Adriana, Diana, Corina, Cristina, Violeta, Mihaela, Raluca, Eva, Vanessa, Beatrice, Patricia, Eleonor, Amira sunt doar câteva din sutele de variante primite.
Ellie White pregăteşte să lanseze în această vară, după ce va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său, un nou album şi un turneu naţional.

 

 
 
Loading...