Cântăreața a avut mereu o siluetă trasă ca prin inel. Dar după sarcini, corpul lui Ellie White a suferit schimbări. Așa că artista a avut câteva kilograme în plus de care a reușit să scape treptat. Recent, Ellie White a slăbit 4 kg în 10 zile cu o salată... ciudată!


Vedeta a mărturisit că nu a mai avut timp să meargă la sala de fitness. Dar nu s-a neglijat! A încercat să facă mișcare zilnic și a avut o alimentație sănătoasă. Artista a divulgat și rețeta salatei care a slăbit-o 4 kg în 10 zile.

„A fost o perioadă în care nu am mai făcut sport atât de des pe cât mi-aș fi dorit sau cât aș fi avut nevoie. Nu am fost niciodată adepta dietelor stricte pentru că știu ce mari șanse ai să pui înapoi kilogramele pierdute după ce o duci la bun sfârșit. Am citit mult despre ce înseamnă cu adevărat stil de viață sănătos și cât de important este să ții un echilibru în toate și să îți găsești bucuria și fericirea zi de zi în orice.

Cât despre alimentație, am descoperit recent o salată care mi-a atras atenția și care, pe cât de ciudată pare, pe atât de sănătoasă și eficientă este pentru a-ți da o stare de bine și a topi kilogramele acolo unde este nevoie. Eu am mâncat-o dimineața și seara, iar la prânz am ales legume verzi cu puțină carne slabă, timp de 10 zile!”, declară Ellie White.

Află pe Clickpentrufemei.ro ce ingrediente ciudate a combinat!

Misha, adevărul despre divorț. Când s-a despărțit de Connect-R, de fapt

O știi? Ea este nepoata lui Charlie Chaplin. A apărut în numeroase filme celebre

Loading...