Încă un coregraf de renume a fost cooptat în juriul noi emisiuni de dans de la Kanal D. Este vorba despre Emil Rengle, pe care îl vom vedea din toamnă în competiţia de dans alături de Beatrice Rancea şi Cocuţa (Andra Eugenia Gheorghe).


Voce puternică a generației sale, extrem de talentat, extravagant și performer carismatic în toate aparițiile sale, acestea sunt doar câteva dintre atributele lui Emil Rengle, dansatorul și coregraful care va face parte din Juriul show-ului „Îmi place dansul”, ce va fi difuzat în această toamna la Kanal D. 

 "Să încep colaborarea cu Kanal D este că și cum aș începe o nouă relație romantică. Eu sunt genul de om care atunci când se aruncă în ceva, o face fără rezerve, așa că, tot ce pot să vă spun este să va țineți bine că aterizez! Colegi noi, producători, regizori, echipa nouă de filmare... abia aștept să îi cunosc pe toți și abia aștept să pornim în aventura «Îmi place dansul». Este exact emisiunea la care am visat dintotdeauna”, a spus Emil Rengle despre experiența care îl așteaptă. Coregraful a pozat pe tocuri, într-o pereche de cizme strălucitoare. Încălţările sunt create de italianul Giuseppe Zanotti şi au fost lansate în urmă cu trei ani. Sunt împodobite cu sute de cristale, aplicate manual, iar preţul e de speriat: 4.000 de dolari. Aceleaşi cime au fost purtate pe scenă de Delia şi de Loredana

Emil Regle a lucrat cu coregrafa lui Beyonce

Cu o poveste de viață extraordinară, Emil Rengle a întâlnit în căutările sale artistice oameni care l-au inspirat să își cultive permanent talentul și libertatea de exprimare și, astfel, să influențeze pozitiv o întreagă generație. Visul american i-a dat energia de care avea nevoie pentru a transforma oportunitățile în realități extraordinare. În America, a avut ocazia să o întâlnească pe coregrafa lui Beyonce, Sheryl Murakami, și a avut parte de experiențe care îi vor consolida traseul profesional.

Îndrăgostit iremediabil de dans, după ani în care a făcut înconjurul lumii și a realizat coregrafii pentru celebri artiști internaționali, precum INNA, Lil Wayne, Ne-Yo, Fifth Harmony și Alexandra Stan, Emil Rengle a devenit cel mai râvnit și influent tânăr dansator român. 

„Spun asta de fiecare dată când se ivește ocazia: fără dans, nu aș fi cine sunt, nu aș ști cine sunt și, cu siguranță, nu aș fi cine sunt azi”, a declarat Emil Rengle. 

 
 
Loading...