Fanii serialului „Vlad” (PRO TV) au astăzi parte de un episod special, în care Leo, interpretat de Emilian Oprea, o ia razna după ce începe să-l vadă pe Adrian. Actorul a povestit, pentru Click!, cât de greu de filmat au fost secvenţele în cauză, dar şi cât de bun e în viaţa reală, spre deosebire de individul periculos pe care îl joacă.


La prima vedere, actorul Emilian Oprea (41 de ani) pare un dur, cu 12 tatuaje pe tot corpul şi o figură de băiat rău care te ia la bătaie şi fără motiv. În episodul 11 din „Vlad”, difuzat azi, de la ora 20.30, vedem o altă faţă a personajului Leo care, urmărit de imaginea prietenului Adrian, devine disperat şi-i alungă pe toţi cei care lucrau cu el. Dezamăgirea lui ia forme nebănuite şi când Ştefan îi pregăteşte o petrecere surpriză, încearcă să-i omoare pe toţi la cazinou. În realitate însă, actorul Emilian Oprea e familist şi are doi băieţi de 4 ani şi 5 ani.

Actorul are 12 tatuaje

14_ok-emilian-si-iubita-lui.jpg

Emilian Oprea şi iubita lui din viaţa reală

 

Nu e însurat cu iubita lui pentru că venirea celor mici i-a luat pe nepregătite. „Cea mai frumoasă amintire e când l-am văzut prima oară pe băieţelul meu, Ştefan. Parcă nu puteam gestiona bucuria aia!”, ne-a spus el. A devenit cunoscut ca actor de film după ce a jucat în „De ce eu?”, iar mai apoi în producţii precum „Câini”, „Orizont”, „Coborâm la prima”. După aceea, a jucat în serialul „Valea mută” (HBO), unde a fost din nou băiat rău. „Leo face o greşeală enormă, care-i schimbă viaţa total, îl dezumanizează şi îl aruncă în disperare. Ştie că nu mai poate schimba nimic şi astfel se complace în crimă. La bază, Leo e om bun, însă greşelile pe care le face îşi pun în mod negativ amprenta asupra lui. Cea mai grea secvenţă a fost cea în care e bântuit de imaginea lui Adrian ars. Asta a fost mai dificil de filmat. În rest, am fost lăsaţi să ne «jucăm». Toată lumea avea grijă cum mânuiam armele, cum le îndreptam şi cum le ţineam”, ne-a povestit actorul. Cât despre viaţa lui, ne-a mai spus că nu şi-a supărat părinţii şi că a încercat să-şi ascundă tatuajele. „Am 12 tatuaje, iar pe primul l-am făcut după terminarea facultăţii, pentru că unul dintre profesorii noştri era foarte sever. L-am ascuns multă vreme, au urmat altele, mai ales că se mai puteau ascunde cu machiaj”, a mai povestit el. Cât despre planuri, vom vedea dacă mai joacă în sezonul al doilea al serialului şi are multe piese de teatru. „Mă vedeţi la Teatrul «Maria Filotti» din Brăila, la Teatrul Excelsior, la Teatrul Naţional şi la Unteatru”, a mai spus el.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: