Surse din apropierea Alinei Borcea au făcut public un zvon care ar da peste cap viața lui Cristi Borcea, dar și a Valentinei Pelinel, cea care urmează să-l facă din nou tată cât de curând: Alina ar fi din nou gravidă, pentru a treia oară, cu fostul acționar dinamovist, aflat acum în închisoare.


Conform Antena Stars, surse din apripierea Alinei Vidican, aflată acum în America alături de cei doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea, susțin că aceasta ar fi din nou însărcinată, iar cel care este tată este tot actualul său soț. Blonda ar fi rămas gravidă în timpul ultimei vizite făcută la închisoare, chiar înaintea plecării din luna martie în Statele Unite ale Americii.

Alina și-a luat copiii și a plecat în America

alina_0.jpg

alina borcea
Alina Borcea a plecat cu cei doi copii și opt geamantane în SUA

Alina și Cristi Borcea au împreună doi copii, pe George Alexandru, care la sfârșitul lunii împlinește 4 ani, și pe Gloria Elena, care face anul acesta un an. Mămica a ales de fiecare dată un spital din Miami, SUA, pentru a naște.

Tot în America a hotărât timișoreanca să-și stabilească, pentru moment, cartierul general. Așa se face că în luna martie a plecat cu cei doi micuți și un munte de bagaje spre continentul american.

 

 

 
 
Loading...