Nu refuză întâlnirile cu prietenii în oraş, la restaurant, şi îşi permite să mănânce ce îi place, indiferent de oră. Eugenia Şerban reuşeşte să se menţină într-o formă de zile mari la cei 47 de ani, vârsta pe care i-o arată buletinul. Actriţa a fost zilele trecute la un local unde a ascultat muzică italienească, a făcut karaoke şi s-a răsfăţat cu tot felul de preparate fără să-i pese că îşi pune silueta în pericol.


Eugenia Şerban face furori de când a slăbit şi şi-a întinerit chipul în cabinetul medicului estetician, aşa că degeaba încearcă să ne convingă că are 47 de ani. Recent, actriţa a petrecut cu prietenii la un restaurant cu specific mediteranean şi a arătat tuturor că are o siluetă de vis. De când a dat jos 11 kilograme mâncând doar carne la grătar şi salate, actriţa şi-a schimbat şi stilul vestimentar. A adoptat un look tineresc şi în ultima vreme a înlocuit rochiile şi fustele largi cu jeanşi cu talie joasă.

eugenia_si_prietenii.jpg

eugenia serban silueta slaba tanara
Eugenia Şerban a adoptat un stil vestimentar tineresc
Foto: arhivă personală

Vedeta și-a schimbat alimentația după ce fiul său, Lorans, a luat drumul străinătății, unde a început o afacere: "Nu am mai gătit în fiecare zi așa cum obişnuiam să fac. Pentru că băiatul meu nu mai e în țară, nu a mai trebuit să gătesc pentru el în fiecare zi și să mai gust. Gătesc foarte rar, aproape deloc. Mănânc salate, grătar. Am slăbit 11 kilograme în 6-7 luni. Poate pozez și în Playboy. Oh, Doamne, glumesc", declara actrița în trecut.

Actriţa şi-a făcut anul trecut o operaţie de blefaroplastie ( n.r. intervenţie chirurgicală prin care se elimină excesul de piele de la nivelul pleoapelor), dar  periodic recurge şi la tratamente estetice pentru ca tenul ei să arate perfect. Se pare că toate acestea dau roade, căci actriţa a avut o apariţie spectaculoasă.   

 

 

 

 

 

 
 
Loading...