Piesa verii din nou pe Litoral! Și nu ne referim la muzică, ci la solista Alexandra Stan, care pe data de 10 iunie a împlinit 30 de ani! Vedeta şi-a etalat din nou trupul sexy la plajă, în Constanţa, renunțând și de această dată la sutien. Se pare că și-a făcut un obicei din asta, căci nu e prima data când fotoreporterii Click! o surprind în aceste ipostaze fierbinți.


Sâni mici, fermi, naturali, așa cum nu prea mai găsești în lumea mondenă siliconată din România. Funduleţ bombat, câțiva “colăcei” apetisanți pe burtică, părul liber și ud de la valuri, nici urmă de machiaj pe faţă, ceea ce e de apreciat, căci doar suntem la plajă, nu la discotecă. Aşa putem descrie, pe scurt, aceste imagini cu Alexandra Stan, solista urmărită de peste 3 milioane de fani pe reţelele sociale. Originară din Constanţa, cântăreaţa se simte la plajă ca peştele în apă, iar asta s-a văzut şi în imaginile surprinse weekendul acesta de fotoreporterii Click!, cântăreața relaxându-se pe o plajă din Constanța.

  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
1/7

Și, dacă până acum alături îi era iubitul Bogdan Stăruială, de data aceasta tânărul a lipsit din peisaj, căci cei doi s-au despărțit de curând, după 4 ani de relație. Cum rar se întâmplă după separări, Alexandra Stan și Bogdan Stăruială au rămas prieteni. „M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan rămâne Bogdan”, spune Alexandra Stan despre Bogdan, fostul ei iubit.

Citește și:

Alexandra Stan și iubitul ei s-au despărțit după patru ani de relație

Alexandra Stan, obsedată să pozeze cu sfârcurile la vedere

 

 
 
Loading...