Peste 41.000 de români au trecut până acum prin experiența Covid-19. Pentru unii a fost traumatizantă, alții, asimptomatici, au dus-o mai ușor. Printre aceștia din urmă se află și Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva”. A stat doar 4 zile în spital și a ieșit veselă și plină de energie. La nici o lună de la acea experiență, și-a făcut bagajele și a plecat într-o scurtă vacanță pe litoral, cu familia.


Mare, soare și relaxare împreună cu cei dragi -  de asta a avut parte Alina Pușcaș zilele trecute, pe litoralul românesc. Click! a surprins-o pe frumoasa brunetă pe plajă, jucându-se cu cei trei copii ai ei și brozându-și trupul perfect, de adolescentă. A construit castele de nisip, s-a spălat și bălăcit în mare, apoi i-a acordat și soțului o „porție” de tandrețe.

alina-puscas2.jpg

Alina Pușcaș, moment de tandrețe pe plajă cu soțul ei, medicul Mihai Stoenescu
Moment de tandrețe cu soțul ei, medicul Mihai Stoenescu
Foto: Mihai Ionescu

„Am stat cinci zile la mare. Ne-am decis spontan să plecăm din București miercuri, de frica aglomerației din weekend. Ne-am cazat la Năvodari, pentru că ne-am dorit să stăm cât mai departe de nebunia cluburilor din Mamaia. Am căutat să alegem plaje cu cât mai puțin turiști și unde muzica să fie în surdină sau chiar inexistentă. E normal să-mi doresc să ascult valurile mării și nu bubuiala din club”, a declarat Alina Pușcaș. Nu are planuri pentru o vacanță mai îndepărtată. „Momentan am ales România pentru vacanțe scurte, de teama legilor care se schimbă de la o zi la alta”, explică ea.

alina-puscas3.jpg

Alina Pușcaș la mare
După ce a construit castele de nisip pe plajă, a intrat în apă să se spele
Foto: Mihai Ionescu

Alina Pușcaș a fost infectată cu noul coronavirus și a stat 4 zile internată

Escapada aceasta la mare vine la mai puțin de o lună de când prezentatoarea „Te cunosc de undeva” (Antena 1) a fost confirmată pozitiv cu Covid-19, alături de alți colegi de-ai ei, precum Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Toto Dumitrescu. Spre deosebire de ceilalți, care au fost internați la Spitalul „Matei Balș”, cu simptome mai grave, Alina a fost asimptomatică și a trecut ușor prin boală. Ea a fost internată doar patru zile la Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan, perioadă în care nu a urmat vreun tratament medicamentos.

alina-puscas-masca.jpg

Alina Pușcaș a fost internată într-un cort al Spitalului militar ROL 2, de la Institutul "Ana Aslan", Otopeni
Alina Pușcaș a fost internată într-un cort al Spitalului militar ROL 2, de la Institutul "Ana Aslan", Otopeni
Foto: arhiva personală

„După 16 zile de la infectare și, într-adevăr, 4 zile de stat internată, plec acasă, sunt vindecată”, a transmis vedeta pe 23 iunie, pe pagina sa de socializare. Practic, a aflat că s-a infectat abia când boala era pe final. Îi mulțumește lui Dumnezeu că nu și-a contaminat familia și că are un organism puternic. „Nu am transmis-o familiei, Aleluia! Asta este practic cel mai important lucru. Se pare că am un organism foarte puternic, spre dezamăgirea multor oameni care consideră că cine ştie din ce motive sunt slăbită. Nu sunt slăbită, am analizele foarte bune!”, a declarat ea, referindu-se la dieta restrictivă pe care a ținut-o timp de o lună și pentru care a primit tot felul de critici din partea prietenilor virtuali.

Secretele siluetei perfecte

alina-puscas-olimp.jpg

Alina Pușcaș pe plajă
„Ne-a luat o oră să ajungem de la Năvodari la Olimp, dar a meritat”, a transmis Alina de pe o plajă aproape goală
Foto: arhiva personală

Controversata dietă care, de altfel, o ajută să-și păstreze silueta de invidiat, a presupus consumul disociat de orez fiert, legume și fructe. „Dieta am primit-o de la Monica Anghel, ce o face alternativ cu alte diete de ani de zile. Este, evident, primită de la cineva care lucrează cu ea pe partea de greutate de ani de zile. Nu am inventat-o eu! Mi-a dat rezultate excelente, m-am simțit la fel, analizele pe care le fac obligatoriu de câteva zile sunt perfecte”. Zilele trecute, pe când era la mare, Alina a anunțat că a terminat dieta și că acum mănâncă normal, trei mese pe zi, cantități decente. „Nu ciugulesc între mese, evit sarea, mănânc de două ori pe săptămână dulciuri și paste făinoase, beau în jur de 3 litri de apă pe zi și fac sport. Cam atât”, dezvăluie Alina Pușcaș din secretele trupului perfect.

 

Citeşte şi:

Alina Pușcaș, răsfățată de soț la spitalul pentru coronavirus. I-a livrat în cort o surpriză romantică

S-a vindecat! Alina Puşcaş a învins COVID-19 şi poate pleaca acasă după 4 zile de internare

 

 
 
Loading...