Încurcate sunt căile dragostei! După cearta cu scântei, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat şi s-au îmbarcat în cel mai luxos zbor spre Hong Kong. Deşi călătoria a fost lungă, cei doi porumbei nu s-au plictisit în cele 14 ore cât au stat în aer, căci s-au răsfăţat în propria lor cabină, ca la un hotel de cinci stele cu room service.


Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu pot sta unul fără altul şi au demonstrat-o încă o dată. Cei doi s-au certat imediat după aniversarea de 37 de ani a blondei ( n.r. 6 martie), dar se pare că omul de afaceri a reuşit să o facă pe blondina să se întoarcă la el. Deşi atunci fosta prezentatoare tv era atât de supărată încât nici nu voia să mai audă vreodată de cel care i-a fost iubit 6 luni, iată că Alex Bodi a reuşit să o înduplece şi să mai primească o şansă. Costul împăcării a fost însă scump.

bianca_si_alex_bodi.jpg

bianca dragusanu alex bodi
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au plecat într-o vacanţă de îămpăcare
Foto: arhivă personală

"Alex ştie a greşit mult faţă de Bianca şi a încercat să facă tot posibilul să obţină iertarea. A luat-o pe sus şi s-a trezit la aeroport. Îi aşteaptă o vacanţă de câteva zile în Hong Kong unde vor clarifica situaţia lor. Un lucru este sigur, nu pot sta mai mult de două săptămâni unul fără celălalt, aşa că cel mai probabil sunt sentimente puternice la mijloc!", au mărturisit surse din anturajul vedetei pentru Click!   

Călătoria de 14 ore a costat 7000 de euro

Cei doi s-au îmbrcat în cel mai luxos zbor spre Hong Kong, iar blondina a călătorit ca o prinţesă în propria ei cabină, cu duş, bar, internet, ca şi cum ar fi fost la un hotel de cinci stele. ca să vă faceţi o idee, un zbor la clasa de business, operat de compania aeriană cu care Bianca Drăguşanu a plecat spre Hong Kong, oferă una dintre cele mai luxoase călătorii comerciale posibile, cu locuri spaţioase şi dotări şi servicii de lux, inclusiv televizoare cu touchscreen şi un cinema. 

mic_dejun.jpg

bianca dragusanu mic dejun
Bianca Drăguşanu, mic dejun în cabina de lux a avionului
Foto: arhivă personală

Toate locurile de la clasa de business au minibar, porturi USB, precum şi geamuri cu ”perdele” controlate electic. Luminozitatea în cabină se schimbă în funcţie de etapele zborului, la îmbarcare ea fioind roşu pal. Un adevărat spectacol pentru care omul de afaceri a plătit 7000 de euro pentru un biletele de avion. E clar că în asemenea condiţii nu ar avea cum să ţi să mai parăcă o călătorie de 14 ore este  o corvoadă.   

 

 

Citeşte şi:

 

Bianca, pusă la zid de colegi pentru ieşirile nervoase de la Asia Express. Fanii emisiunii i-au cerut descalificarea

Cum a fost surprinsă Bianca, după ce a anunţat că s-a despărţit de Slav

 

 
 
Loading...