Weedendul acesta, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au relaxat pe litoral, alături de câțiva prieteni și apropiați. Blonda a rămas cu o amică pe plajă atunci când a fost zărită de fotoreporterii Click!, care au surprins câteva ipostaze incendiare cu aceasta.


Având în vedere dorința sa de a se transforma radical și de a-și îmbunătăți imaginea, Bianca Drăgușanu a trecut de-a lungul timpului prin mai multe intervenții estetice, pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Blonda nu mai seamănă acum deloc cu tânăra care a participat acum mulți ani la emisiunea „Din dragoste”, cea mai recentă „achiziție” în plan estetic fiind posteriorul „tunat”.

bianca.jpg

Bianca Drăgușanu, pe plaja din Mamaia
foto: Mihai Ionescu

Bianca Drăgușanu, poziții senzuale la plajă

Aflată la plajă alături de o prietenă, în timp ce se așeza pe șezlong, Bianca Drăgușanu le-a oferit trecătorilor un real show, aceasta fiind surprinsă în mai multe ipostaze sexy. Fotoreporterii Click! au reușit să surprindă exact momentul în care fosta asistentă tv își etala mândră posteriorul, pentru a cărui mărire se zvonește că a plătit în jur de 5.000 de euro.

bianca-dragusanu-00004.jpg

Bianca, la plajă
foto: Mihai Ionescu

Cum tot nu își găsea poziția pe scaunul de plajă, Bianca a tot ajuns în câteva ipostaze care au atras atenția celor din jur, în timp ce Alex Bodi nu era acolo să „o protejeze”, acesta rămânând la restaurant cu băieții.

 

În timp ce domnii se uitau, probabil, la fizic, doamnele și domnișoarele aflate pe plajă au observat și că Bianca nu se încurcă nici când vine vorba de accesorii. Deși o zi la plajă nu ar părea în general o acțiune extrem de costisitoare, blonda nu poate să se bronzeze dacă nu e acompaniată de cei mai în vogă designeri. 

Bianca Drăgușanu, cu vizieră Dior și geantă Louis Vuitton la plajă

Bianca Drăgușanu, extrem de bronzată într-un costum roz, s-a protejat de soare cu o vizieră de la celebrul brand Dior, care pe site-urile specializate în vânzarea de obiecte de lux costă în jur de 365 de euro. Pentru geanta care să o însoțească la plajă, aceasta a schimbat puțin designerii și a ales să cumpere un model de la brand-ul Louis Vuitton, care este la mare căutare printre vedete în această perioadă.

110219012_306541583860970_7167768440299971756_n.png

Viziera purtată de Bianca Drăgușanu

 

 

 

 

 
 
Loading...