Fosta asistentă tv Sânziana Buruiană (38 de ani) și fostul fotbalist Nicolae Zuluf își vor boteza joi, 15 iulie, cea de-a doua fiică, pe micuța Antonia, care a împlinit nouă luni. Evenimentul, care se va desfășura la un local de lux din Cernica, se anunță a fi unul spectaculos! Atracția va fi reprezentată de o mașină decorată cu nu mai puțin un milion de cristale, pe care Sânziana a închiriat-o special pentru mezina ei!


Sânziana Buruiană și fostul fotbalist Nicolae Zuluf au amânat până acum botezul fiicei lor din cauza pandemiei. Cum autoritățile au relaxat măsurile, cei doi o vor boteza pe cea de-a doua lor fiică joi, 15 iulie. Petrecerea va avea loc la un restaurant de lux din Cernica, care va fi dotat și cu piscină pregătită pentru invitați. Sânziana Buruiană a invitat la botezul fiicei sale doar 70 de persoane, alese pe sprânceană. Atracția petrecerii o vor reprezenta cristalele Swarovski, cu care vor fi împodobite mai multe obiecte din vestimentația micuței sale, dar și mașina care îi va duce la biserica din Cernica și apoi spre localul unde vor petrece până la miezul nopții.

masina-sanziana-botez1.jpg

Așa arată limuzina cu cristale care va duce familia la biserică
foto: Instagram

”Spre drumul spre restauranat vom avea o mașină tot din cristale. Are un milion de cristale, va fi un botez care va străluci la propriu și la figurat. Am așteptat foarte mult și am zis ca măcar să fie un botez așa cum mi-l doresc, vara, la piscină. Vreau ca toate fetele să-și aducă costumele de baie, sper să avem vreme frumoasă!”, ne-a declarat Sânziana.

accesorii_botez.jpg

Accesoriile micuței sunt "bătute" și ele în cristale
foto: arhivă personală

Cum se vor îmbrăca Sânzi și fiicele sale la botez?

La petrecerea de după slujba de botez, Sânziana Buruiană și cele două fiice ale sale, Antonia (9 luni) și Izabela (5 ani), vor îmbrăca toate rochii roz, identice. În schimb, soțul ei, Nicolae Zuluf, va avea un costum diferit, care va conține însă și un element de culoare roz, care să se asorteze cu rochiile fetelor. Suzeta micuței Antonia și botoșeii sunt împodobite și ele cu cristale.

rochita-botez.jpg

Sânziana și fiicele vor purta rochițe roz
foto: arhivă personală

”La restaurant vom fi toate trei îmbrăcate la fel. Soțului o să-i pun și lui ceva roz, un papion măcar, să ne asortăm”, a mai spus Sânzi. Atmosefera la petrecere va fi întreținută de Elena Ionescu, colega Sânzianei de la emisiunea „Mămici de pitici cu lipici” (de la Antena Stars) , Bianca Rus și o formație de lăutari. Petrecerea de botez nu va fi singura din acest an pentru Sânziana Buruiană și familia ei, asta deoarece peste doar 3 luni mezina familiei va împlini un an, astfel că va avea loc ruperea turtei.

Citește și:

Sânziana Buruiană a bătut toate recordurile: "De cinci ani și jumătate eu tot alăptez”

Sânziana Buruiană a născut. Prima imagine cu bebeluşul

 
 
Loading...