Acuzat de Mara Bănică de faptul că întreţine relaţii sexuale cu bărbaţi, ba chiar cu animale, Costin Mărculescu (45 de ani) s-a adresat justiţiei. Actorul i-a făcut miercuri plângere penală jurnalistei în care menţionează că aceasta i-a violoat corespondenţa şi a furinizat informaţii şi fotografii presei pe care le-a modificat după bunul ei plac.


Pozele nud cu Costin Mărculescu care au circulat pe internet şi aşa-zisele discuţii în care el recunoaştea că adoră să facă sex în grup sunt doar fabulaţii! Cel puţin aşa susţine actorul care s-a hotărât să-i declare război Marei Bănică. Acesta a depus, miercuri, o plângere penală la parchet pentru a i se face dreptate. "Este vorba despre violarea intimităţii. Ea nu avea voie să facă publice fotografii cu mine fără să aibă acordul meu, mai ales că le-a modificat într-un mod grosolan. Se vor ocupa de acum încolo organele de justiţie. Mi-a adus un grav prejudiciu de imagine şi lucrurile nu vor rămâne aşa. Mi-a spart contul de Facebook şi au spus despre mine că sunt homosexual, swinger şi zoofil", ne-a declarat Costin Mărculescu.

plangere.jpg

costin marculescu mara banica acuzatii plangere penala
Costin Mărculescu a depus miercuri plângerea penală la parchet
foto: arhiva personală

Prieteni vechi, Mara Bănică şi Costin Mărculescu au ajuns la cuţite imediat după nunta actorului cu Ela din urmă cu trei săptămâni. Atunci, jurnalista s-a supărat că a ajuns înaintea mirilor la Starea Civilă şi a postat pe pagina ei de socializare că actorul şi soţia sa şi-au bătut joc de invitaţi.

mara_banica.jpg

costin marculescu mara banica acuzatii plangere penala
Mara Bănică e la cuţite cu actorul Costin Mărculescu
foto: arhiva personală

"Ela şi-a uitat buletinul acasă şi de aceea am întârziat. Putea şi ea să aştepte aşa cum au făcut ceilalţi. Ea a înjurat ca la uşa cortului şi a lăsat buchetul de flori pe jos. Eu am ajutat-o atunci când m-a rugat. Am angajat-o în televiziune, am sprijinit-o să ajungă la diferite emisiuni. Ea, în schimb, cu o zi înainte de nunta cu Ela încerca să mă convingă să nu mă însor. I-am spus că nu mă interesează ce a făcut nevasta mea înainte, putea să aibă şi o mie de amanţi. Eu o iubesc şi merg cu ea mai departe. Ea vorbeşte? A uitat că apare în filme deocheate pe internet când face sex oral?!", a adăugat Costin Mărculescu. 

 
 
Loading...