Cristina Spătar (48 de ani) trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta e îndrăgostită lulea și ar face orice de dragul iubitului tinerel, Tiberiu Vărzaru (27 de ani). Clientă fidelă a clinicilor de înfrumuseţare, Cristina a mers, zilele trecute, la medicul estetician și și-a tunat toată fața.


Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar s-au cuplat încă din vara lui 2016, la doar câteva luni de la divorțul vedetei de Alin Ionescu. Solista și-a asumat însă public relația cu noul iubit abia anul acesta, după ce cei doi îndrăgostiți au petrecut un Revelion de vis pe Valea Uzului.

Cristina a dezvăluit atunci că Tiberiu a fost cel care a scos-o practic din depresia în care o aruncase divorțul de Alin Ionescu, fosul soț care a dat-o afară în stradă împreună cu cei doi copii. „Pe Tibi l-am cunoscut înainte de divorț cu două luni. Imediat după divorț, el m-a curtat, a fost omul potrivit la locul potrivit. Nu simt diferența de vârstă dintre noi. Trăiesc clipa și nu-mi fac planuri de viitor. Nu vreau să mă mai mărit. El și-ar dori căsătoria, eu sunt reticentă însă. Am făcut 48 ani, el are 27 de ani, am avut experiența pe care am avut-o la primul mariaj, mi-a ajuns.Tibi m-a susținut moral, dacă nu era el, clacam”,  a declarat Cristina Spătar, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV. 

spatar-cristina-botox.jpg

cristina spatar la medicul estetician
Cristina Spătar și-a șters ridurile la medicul estetician
foto: arhiva personală

Cristina Spătar și-a șters ridurile de dragul iubitului cu 21 ani mai tânăr

De altfel, gurile rele au comentat deja pe seama diferenței de vârstă dintre fosta regină r & b și actualul iubit, pe care îi despart practic 21 ani. Chiar dacă a spus că n-o deranjează diferența de vârstă, vedeta a decis ca, la începutul acestui an, să ia măsuri în privința aspectului ei fizic. Clientă fidelă a clinicilor de înfrumuseţare, Cristina a mers, zilele trecute, la medicul estetician și și-a tunat toată fața.

Vedeta și-a făcut o serie de intervenții pentru revigorarea tenului şi pentru corectarea ridurilor, care au întinerit-o practic cu 10 ani. Vedeta a apelat la medicul estetician pentru estomparea șanțurilor nazogeniene cu acid hialuronic. Procedura estetică este una în vogă și printre vedete de la Hollywood precum Charlize Theron, Kim Kardashian, Jennifer Aniston sau Cameron Diaz.

”Evidențierea șanțurilor nazogeniene se realizează după vârsta de 30 de ani, din cauza scăderii volumului pomeților, scăderea elasticității cutanate («căderea obrazului») și a tonusului crescut al mușchilor feței. Astfel, de-a lungul timpului, șanțul nazolabial se adâncește și se transformă dintr-un rid dinamic (evidențiat doar în timpul zâmbetului). Cel mai des utilizat agent de umplere este acidul hialuronic. Acesta se distribuie perfect pe zona injectată, păstrând astfel aspectul natural al zâmbetului. Rezultatele se văd imediat după injectare, iar riscul de reacții adverse este minim”, a declarat doctorul chirurg estetician Alin Bortolini, imediat după intervenția suferită de Cristina Spătar.

La rândul ei solista, s-a declarat satisfăcută de noul ei look, ea arătând acum mai tănără cu aproape 10 ani. „Recurg la tratamente noninvazive sau minim invazive care întind, ridică şi întineresc pielea. Cel mai eficient pentru mine este un tratament pentru estomparea ridurilor de expresie cu ajutorul toxinei botulinice (botox) la nivelul frunții, zonei glabelare (între sprâncene) și la coada ochiului (periocular)”, a declarat roșcata, pentru Click.ro. 

 
 
Loading...