S-a certat în presă, iar după scandalul mediatic care părea fără sfârşit, Daniela Gyorfi şi Liviu Guţă nu şi-a vorbit timp de doi ani. Însă acum au decis să se împace şi chiar au scos o piesă împreună.


Liviu şi Daniela au venit în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, pentru a explicat cu au ajuns să se împace şi a cânta noua piesă. 

"Am scos o melodie mai veche, dar remix de 2014. Ne-am certat şi noi ca orice cuplu muzical", a spus Liviu, referindu-se la melodia "De ce mă minţi", pe care cei doi au scos-o împreună acum zece ani.

daniela_gyorfi_liviu_guta.jpg

daniela gyorfi liviu guta click
Daniela şi Liviu sunt din nou prieteni
captură Prima TV

Daniela a dezvăluit că ea nu e o fire duşmănoasă, iar când manelistul a venit la ea după moartea mamei, anul trecut şi i-a fost alături: "Liviu a venit când a murit mama, a fost alături de mine. Eu nu ţin duşmănie. Au fost nişte neînţelegeri. Ne-am împăcat că aşa e normal. Are o inimă foarte bună, ca orice om, are toane, momente. Asta e viaţa".

Liviu a completat că nu şi-au cerut iertare, pentru că nu era nevoie. În schimb, e convins că s-au certat din cauza oamenilor invidioşi: "Nu i-am cerut iertare, nici ea mie. Nu trebuia să ne cerem iertare. Sunt atâtea guri rele, noi am avut un succes cu piesa noastră, oamenii erau invidioşi, ne-au îmbărligat". 

Loading...