Mihai Georgescu, liderul longevivei trupe Bere Gratis, se topește de drag atunci când vorbește despre familie, dar mai ales despre fiica lui, Teodora, acum o adolescentă frumoasă-foc. Artistul ne-a povestit despre revenirea pe scenă, dar și despre viața în izolare, cu fetele lui: soția Liana Stanciu și fiica Teodora.


Trupa Bere Gratis a susținut primul concert în pandemia de coronavirus, pe data de 25 iulie, de la ora 20.00, la Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, din Parcul Național București (fostul Teatru de Vara 23 August). Cu acea ocazie, Miță (Mihai Georgescu – 40 de ani), solistul și liderul trupei Bere Gratis, i-a pregătit soției sale, binecunoscuta Liana Stanciu (48 de ani), o surpriză. De fapt, Liana Stanciu și-a aniversat ziua de naștere pe 24 iulie, așa că Miță s-a gândit să îi ofere drept cadou chiar acel concert, cântând și câteva dintre piesele preferate ale soției sale: "Străzi albastre" și "Pas în doi".

“Pe 25 iulie am avut primul concert Bere Gratis, după 5 luni. Ne-a fost dor unul de celălalt, dar mai ales de public. Nu m-am mai confruntat cu asemenea moment niciodată. Ne era dor să cântăm împreună cu cei care ne-au făcut și ne fac artiști în România! Totodată, concertul a fost un cadou pentru soția mea, de ziua ei", a spus artistul. La concert, Mihai Georgescu a fost susținut de cele două fete ale sale, soția – Liana Stanciu, și fiica lor – Teodora (14 ani), care s-a transformat într-o adolescentă superbă.

A slăbit 4 kilograme acasă, în izolare

Ce a făcut Miță de la Bere Gratis în perioada de izolare, atâta timp cât a fost nevoit să stea mai mult pe acasă? Artistul s-a implicat în treburile casnice și a reușit chiar să slăbească câteva kilograme. “Cât am stat acasă am compus, ne-am readus aminte cât de grea este treaba casnică, ne-am ajutat reciproc cu treburile casei. Culmea este că nu am avut nicio dietă și am slăbit vreo 3-4 kilograme și ne-am pregătit pentru examenul de capacitate al Teodorei. Abia de acum începe vacanța!”, ne-a mărturist Miță, care este foarte încântat de faptul că fiica lui îi moștenește talentul pentru muzică. Tatăl și fiica au avut un moment emoționant în timpul izolării, atunci când au cântat împreună de acasă, într-un live, realizat pe pagina de Facebook.

liana-stanciu-fiica.jpg

2015. Miţă şi Liana, la premiera unui film, alături de fiica lor
foto: Facebook

Teodora îi calcă pe urme din punct de vedere muzical

“Eu cred că Teodora e mai talentată decât mine. Dar fără muncă talentul aproape că se anulează. De cântat, cântă de la doi ani. Am învățat-o atunci «Nessun Dorma». Era foarte haioasă! Este destul de complicat să îți înveți propriul copil să cânte, dar niște sfaturi sau trucuri poți să îi recomanzi. I-am spus, de exemplu, că orice piesă cântă, să pună în evidență maniera piesei. Ne place foarte mult să ne uităm împreună la filme, să facem muzică și sport împreună și aproape zilnic lecții, pentru că fără școală, creierul este mult mai sărac. Artistul trebuie să aibă școală!”, a declarat, exclusiv pentru Click!, Miță de la Bere Gratis. Iar atunci când este întrebat cum îi place să își descrie fiica, pe talentata și frumoasa Teodora, Miță nu ezită să ne spună părerea lui despre ea: “Este foarte sufletistă, are inima bună și este un personaj jovial”.

Loading...