Au mai trecut un hop! După ce au scăpat de emoţiile Bacalaureatului, acum vedetetele îşi laudă odraslele pentru că au intrat la facultate. Marina Almăşan, Mădălin Ionescu şi Alex Velea sunt mândri că “puii” lor vor fi studenţi la universităţi de prestigiu.


Mare bucurie mare pe capul Marinei Almăşan (53 de ani)! Fiul ei, Victor Socaciu (18 ani), a fost admis la ASE, la Economie şi afaceri internaţionale. Pentru vedetă, bucuria este una dublă: în primul rând pentru că fiul ei a ales să îşi continue studiile în România, aproape de casă. Iar în al doilea rând, pentru că Victor va urma aceeaşi universitate ca şi ea. Almăşan a terminat ASE, la Management, în 1985, ca şefă de promoţie pe ţară, cu media 10 pe linie.

Victoraş va fi coleg cu iubita 

victoras-2-6545151215151.jpg

admitere, copii, vedete, facultate
Victoraș, fiul Marinei Almășan, va fi coleg de facultate cu iubita lui, Ana

”Sunt fericită! Din punctul meu de vedere, ASE rămâne una dintre cele mai serioase instituţii de învăţământ superior din România. M-a bucurat mult, deşi nu l-am influenţat deloc, că a ales să-şi continue studiile în România. Eu nu mi-am pierdut încrederea în învăţământul românesc! În plus... mi-e tare bine să-l ştiu aproape”, a declarat Marina Almăşan, pentru Click! Victor Socaciu Jr a absolvit Liceul Jean Monnet şi a avut la Bacalaureat media 9,2. “Sper ca pentru Victor această facultate să devină un prim pas pentru cariera lui de viitor om de afaceri, căci asta îşi doreşte fiul meu: să fie propriul lui şef! Deci, întrezăresc în el un viitor director de firmă!”. Poate că un cuvânt greu în privinţa alegerii facultăţii l-a avut Ana, iubita lui Victor, căci şi ea a dat tot la ASE, şi a fost admisă la “Statistică”.

Fiica lui Mădălin Ionescu, tot la ASE

medelin-1515151151.jpg

admitere, copii, vedete, facultate
Mădălin Ionescu e mândru de fiica lui, Ştefania

Tot la ASE a intrat şi fiica lui Mădălin Ionescu (46 de ani), Ştefania (18 ani). Fata prezentatorului de la Kanal D a fost admisă la Marke-ting, la clasele fără taxe, pe baza mediei de la Bacalaureat şi a mediei anilor de liceu. Ştefania a terminat Liceul Jean Monnet şi a obţinut la Bacalaureat media 9,1. Ea a avut 8,15 la limba română, 9,35 la istorie şi 9,8 la geografie. “Fata mea e studentă! Bucurie mare... Meritul ei! Marketing, ASE. A intrat la fără taxă! De acum poate cuceri lumea, universul”, a anunţat Mădălin imediat ce a aflat rezultatele fiicei sale. 

«Adoptat» de Velea, studiază afaceri

velea-265951541515.jpg

admitere, copii, vedete, facultate
Lino nu l-a dezamăgit pe Alex Velea

“Fiul adoptiv” al lui Alex Velea (32 de ani), Lino Golden pe numele lui de scenă, a devenit şi el student. Radu Cârstea (18 ani) a promovat examenul de Bacalaureat cu media 6,61 (la istorie a luat 7,30, la geografie, 7,15, la limba română 5,4), “A intrat la Româno-Americană, la “Business internaţional – engleză. A intrat cu media de la “competenţe”, care a fost 9”, ne-a declarat, fericit, Alex Velea.

 
 
Loading...