Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu par mai romantici de când au trei copii, lucru neobișnuit în familiile numeroase. Vacanțe, flori, mesaje, ieșiri în oraș, de toate are parte prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva", de la Antena 1. Un cititor Click!, pe care îl salutăm pe această cale, a surprins-o pe Alina Pușcaș și la mall, vineri seara, aproape de miezul nopții.


Le-a fost dor de un film la cinema sau pur și simplu au vrut să evadeze de acasă și să petreacă, singuri, câteva ore. Alina Pușcaș (34 de ani) și soțul ei, medicul implantolog Mihai Stoenescu, au fost văzuți vineri (18 septembrie), la mall Băneasa, intrând la un celebrul film de box-office. Este vorba despre "Tenet" (2020), în regia britanicului Christopher Nolan, celebru pentru pelicule precum Memento, Inception, Interstellar sau Dunkirk.

alina_puscas-film1.jpg

Alina și Mihai au intrat la film de la ora 22.15
foto: Click!

Filmul Tenet prezintă viața unui om care încearcă să prevină Al Treilea Război Mondial, prin intermediul renașterii și călătoriei în timp. Nu a fost cea mai romantică alegere, dar oricum cei doi soți n-ar fi putut să se țină în brațe nici dacă ar fi ales un film de dragoste, căci noile reguli din cinematografe impun distanțare fizică, așa că nu ajungi nici măcar la punga de popcorn a vecinului de scaun.

alina-puscas-film3.jpg

A fost foarte puțină lume la cinema, deși era vineri seara. De remarcat cât de bine arată Alina, mămică a trei copii
foto: Click!

Îmbrăcați sport, Alina și Mihai au avut în permanență masca de protecție pe față, au intrat la film de la ora 22.15 și au ieșit după 150 de minute, la o oră mică din noapte. Soții Stoenescu s-au logodit în 2017, în 2019 au făcut cununia civilă și au trei copii minunați: Alexandru (5 ani), Melissa (4 ani) şi Iris (1 an).

Alina Pușcaș a fost infectată cu noul coronavirus și a stat 4 zile internată

În luna iunie, prezentatoarea „Te cunosc de undeva” (Antena 1) a fost confirmată pozitiv cu Covid-19, alături de alți colegi de-ai ei, precum Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Toto Dumitrescu. Spre deosebire de ceilalți, care au fost internați la Spitalul „Matei Balș”, cu simptome mai grave, Alina a fost asimptomatică și a trecut ușor prin boală. Ea a fost internată doar patru zile la Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan, perioadă în care nu a urmat vreun tratament medicamentos.„După 16 zile de la infectare și, într-adevăr, 4 zile de stat internată, plec acasă, sunt vindecată”, a transmis vedeta pe 23 iunie, pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Alina Pușcaș, răsfățată de soț la spitalul pentru coronavirus. I-a livrat în cort o surpriză romantică

EXCLUSIV Alina Pușcaș, cu toată familia la mare după experiența “Covid”. E tandră cu soțul și jucăușă cu cei 3 copii

 

 
 
Loading...