Cunoscutul compozitor Marius Moga și fetele lui, soția Bianca Lăpuște și fiica Maria, stau de două luni în izolare la vila din Cernica. Asta nu-l împiedică însă pe ”micul Mozart” să muncească, pentru că și-a mutat în vilă studioul de înregistrări. Dacă ziua de 1 mai și-a petrecut-o strict în familie, pe 2 ai va fi amfitrionul unei petreceri virtuale. Cum acesta pare a fi viitorul, Moga are mai multe proiecte de acest fel la care lucrează împreună cu echipa sa.


De două luni de când sunt în izolare, soții Moga, Marius (38 de ani) și Bianca (26 de ani), nu au timp să se plictisească. Și asta pentru că cei doi au multe proiecte importante, muzicale și nu numai. Împreună cu fiica lor stau în vila de la Cernica unde Marius și-a mutat și studioul de înregistrări de la începutul anului acesta. Acolo își dezvoltă proiectele muzicale cu artiștii la care lucrează, aici se consulta cu Bianca, soția sa, și tot aici le vin și ideile. Pe 2 mai Marius Moga va fi amfitrionul unui show virtual, o petrecere digitală online care se ține în Loft Mamaia și care se va numi "Casa del Loft" (ideea le-a venit după serialul de succes "El casa del papel"). Petrecerea începe la miezul nopții și va ține câteva ore. Pe lângă acest proiect vor mai urma și alte lansări, spectacole online, colaborări muzicale sau lansări ale artiștilor cu care lucrează.

 

bd-3-din-casa-moga-2.jpg

Pe vremuri, în casa de la Cernica se dădeau petreceri

În plus, Marius Moga și Bianca se pregătesc pentru mai multe aniversări în familia lor. Și asta pentru că cei doi au aniversat în ianuarie 6 ani de când sunt împreună și se pregătesc de aniversarea a 5 ani de căsnicie. "Maria are 4 ani și 7 luni, e deja mare, se învârte printre noi și se joacă. Noi suntem în casă și nu ieșim foarte des, însă muncim la proiectele noastre, artiștii noștri. Maria cântă, dar e doar un copil obişnuit, care cântă. Noi nu ne asumăm rol de jurat sau dirijor al ei. Deocamdată nu mai merge la grădiniță stă cu noi, se joacă prin curte și prin casă", ne-a povestit Bianca. Și tot ea ne spunea că "avem foarte multe lansări, foarte mulţi artişti care vor cânta muzică în limba engleză. De ce? Pentru că ne-am dat seama că oamenii cu care lucrăm au potenţial şi, dacă am exporta mai multă muzică afară, probabil că toţi ar reuşi să-şi îndeplinească visul de a fi star internaţional. Au foarte mult potenţial oamenii cu care lucrăm", ne-a mai povestit Bianca Moga.

 
 
Loading...