Are 65 de ani şi câteva probleme de sănătate, însă Tudorel Filimon nici nu se gândeşte să se pensioneze. Celebrul Nea Popa din serialul ”La Bloc” a tras pe brânci după ce băncile i-au luat vila din cauza unor datorii de 30.000 de euro. Iată că simpaticul actor a luptat şi a reuşit să îşi cumpere un apartament.


Ultimii doi ani au fost de coşmar pentru actorul Tudorel Filimon şi soţia sa, Drăguţa. Cei doi soţi au pierdut agoniseala de-o viaţă din cauza unui împrumut în valoare de 30.000 de euro, pe care l-au contractat de la o societate de tip IFN (Instituţie Financiară Nebancară).

Celebrul actor din serialul ”La Bloc”, care s-a difuzat la PRO TV între anii 2002-2007, nu a mai putut să achite dobânda uriaşă, aşa că a pierdut vila din zona Andronache, din Bucureşti, dar şi două terenuri din Ilfov şi, de parcă paguba nu era deja prea mare, bietului actor i-a fost luată şi maşina cu care se deplasa la teatru. La începutul acestui an, după ce magistraţii au dat decizia, Filimon a făcut apel, însă i-a fost respins.

p212-13-v-3-col-vila.jpg

Aceasta este vila din zona Andronache pe care a pierdut-o Tudorel Filimon

Această lovitură i-a şubrezit sănătatea, însă nu a reuşit să îl doboare. Dimpotrivă! În ciuda vârstei, ”Nea Popa” a lucrat la dublu, avea şi câte şase piese în care juca, şi a zâmbit pe scenă, lăsând să se înţeleagă că nu are nici o problemă, deşi sufletul îi plângea. Susţinut de soţia sa, pe nume Drăguţa, acesta a reuşit să o ia de la capăt, cu paşi mici. A renunţat la ţigări, iar de puţin timp a reuşit să îşi cumpere o locuinţă.

Un apartament cu două camere în care acesta locuieşte cu partenera sa de viaţă. “Am proiecte în continuare, joc în mai multe piese de teatru, iar cei care vor să mă vadă pot veni la «Teatrul Dramaturgilor Români», plus că pe lângă asta am mai jucat şi în mai multe filme. Cu banii acum sunt bine. Mă descurc şi nu îmi place să mă plâng. Mi-am cumpărat un apartament cu două camere, însă nu vreau să vorbesc mai mult”, a declarat Tudorel Filimon pentru Click!

În 2015 s-a chinuit şi la «Ferma vedetelor»

Dovadă că Tudorel Filimon nu stă cu mâinile în sân sunt afişele pieselor în care simpaticul ”Nea Popa” a fost distribuit: ”Slugă la doi stăpâni”, “Monşer, stăm rău”, ”Gâlcevile din Chioggia”, ”Haimanaua”,  ”Azilul de noapte”, iar de curând, în “Regele Gloabelor”.
Cu o aşa vervă, acesta nu se mai gândeşte deloc la pensie! În 2015, tentat de onorariul de 1.500 de euro săptămânal, Nea Popa a intrat anul trecut şi în show-ul ”Ferma vedetelor” (PRO TV), însă a rezistat doar câteva zile, fiind scos pe targă, din cauza uneri răceli şi a problemelor cardiace.

Loading...