După incidentul de joi seara, când Simonei Chiţac i-a ars maşina precum o torţă, Daniel Onoriu a primit interdicţie de a se mai apropia de păgubită. Femeia susţine că în ultima perioadă a fost hărţuită prin mesaje, atât de pilotul de raliu, dar şi de proaspăta lui nevastă. Reclamanta ne-a prezentat sms-urile schimbate cu actuala soţie a lui Daniel.


Săptămâna trecută, Simona Chiţac (38 de ani) a trecut prin clipe de coşmar, după ce autoturismul ei, marca Lancia Delta, în valoare de 10.000 de euro, a luat foc. După cum susţine bruneta, nu avea duşmani, aşa că i-a fost uşor să-l indice vinovat pe fostul ei iubit.

o212-13-vedetete-img-201703.jpg

Maşina Simonei, în valoare de 10.000 de euro, este acum un morman de fiare vechi

 

Nimeni altul decât Daniel Onoriu, nepotul celebrei soliste Gabi Luncă. Astfel, noaptea de joi spre vineri, cei doi foşti iubiţi şi-au petrecut-o la Poliţie, iar femeia a cerut ordin de restricţie împotriva acestuia. L-a obţinut, aşa că pilotul de raliuri nu va trebui să se mai apropie de ea la mai puţin de 700 de metri, altfel riscă închisoarea.

Relaţia de zece ani dintre Simona şi Daniel a fost presărată cu certuri, despărţiri şi împăcări, iar episodul de joi seara a fost o răzbunare.

După cum susţin apropiaţii, Onoriu nu s-a împăcat cu decizia justă a Simonei de a se despărţi, aşa că a vrut să-i facă în ciudă pentru a o recâştiga.

o312-13-vedetete-img2-20170.jpg

Maşina Simonei, în valoare de 10.000 de euro, este acum un morman de fiare vechi

“În cei zece ani, Simona a suportat multe: gelozii, orgolii, certuri. Până-n ianuarie însă, când a pus punct din cauza neseriozităţii lui. Stabiliseră să se căsătorească, dar în ziua când trebuia să meargă cu actele la Primărie, Daniel a spus că nu a mai ajuns pentru că a adormit. Atunci Simona a pus punct definitiv. El a terorizat-o să se reîmpace, însă când a văzut că nu sunt şanse, a recurs la un gest de răzbunare. La începutul lui februarie, a cunoscut pe Facebook o fată din Roşiorii de Vede. Izabela o cheamă, iar pe 3 martie s-au căsătorit. Nu asta era problema, însă el o căuta în continuare pe Simona. Om însurat, îi dădea mesaje şi-i spunea că vrea să o vadă şi că nu ştie cine e străina cu care s-a însurat”, ne-au spus surse din preajma Simonei Chiţac.

Izabela, proaspăta soţie a lui Onoriu, nu a lăsat-o nici ea în pace pe rivala ei.

Actuala soţie către fosta iubită: «Lasă-l  în pace, tu eşti pentru el o obsesie!»

o412-13-vedetete-17352448_1.jpg

Daniel şi Izabela

Simona susţine că primeşte sms-uri de la Izabela, actuala nevastă a lui Daniel Onoriu.

”Tu pentru el eşti o obsesie. Şi-a bătut joc de tine prea mulţi ani. Lasă-l în pace. Am vorbit acum cu el, nu mai simte nimic pentru tine, dar are orgoliu şi de asta a vrut să te caute. Am discutat mult cu el despre relaţia voastră... nu e el lângă tine. Lasă-mă să îl iubesc”, i-a scris Izabela fostei iubite a lui Daniel Onoriu. 

 

Deşi Simona i-a explicat femeii că nu îl mai vrea înapoi,  Izabela este nesigură pe căsnicia ei şi îşi roagă rivala să se ţină la distanţă.

 
 
Loading...