Nu degeaba trupa lui se numeşte “La Familia”. Când se află în afara scenei, Puya, pe numele lui din buletin Dragoş Gărdescu (37 de ani), trăieşte doar pentru ai lui. Are acasă o soţie superbă, două fetiţe, iar un al treilea bebeluş le va completa, în curând, familia. Solistul s-a pus din greu şi pe cântat, şi pe renovat.


Vestea că trupa “La Familia” va lansa un nou album după o absenţă de 11 ani a fost bine primită de toţi fanii muzicii hip-hop. Puya şi colegul lui, Tudor Sişu, vor sărbători şi 20 de ani de la înfiinţarea formaţiei, cu un concert de amploare în Parcul IOR din Capitală, pe 9 iunie.
 Ei bine, Puya mai are un motiv întemeiat să tragă din greu, căci frumoasa lui familie se va mări curând cu un nou membru.
Duminică, fotoreporterii Click! l-au surprins pe artist la un cunoscut magazin de mobilă din Băneasa, alături de soţia lui, Melinda, şi de cele două fiice, Melisa (7 ani) şi Iuliana (5 ani). Dar nu asta este ştirea, ci faptul că bruneta avea o burtică de gravidă de toată frumuseţea, fiind însărcinată în ultimul trimestru.
De remarcat că cea de-a treia sarcină a fost blândă cu trupul Melindei, căci soţia lui Puya are aceeaşi siluetă dintotdeauna.

p212-13-vedetete-2-col-soti.jpg

Melinda Gărdescu mai are puţin şi naşte, dar arată senzaţional
Foto: Mihai Ionescu

Familia Gărdescu ieşise la cumpărături casnice şi a umplut căruciorul cu tot felul de obiecte de mobilier, printre care şi o canapea extensibilă de două locuri, dar şi un aparat de feliat mere, semn că în casă se produc reamenajări şi pregătiri, special pentru venirea bebeluşului.
Solistul nu a putut fi însă contactat până la închiderea ediţiei, pentru a ne oferi mai multe detalii despre viitorul copil.
El şi-a cunoscut soţia în 2006, când Melinda terminase clasa a XII-a şi se pregătea de balul de absolvire, iar în 2011 s-au căsătorit.
„Din cauza melodiilor, lumea se aşteaptă să vorbesc urât în public sau să fiu al dracu’, dar apoi, când mă cunosc toţi, îmi spun că sunt de treabă. A fi familist este un lucru foarte important, trebuie să ţii cu familia“, mărturisea solistul la PRO TV. Aşadar, Puya este în vervă şi în viaţa personală, şi în cea profesională.

p312-13-vedetete-2-col-bula.jpg

Puya şi Melinda mai au două fiice, Melisa şi Iuliana
Foto: Mihai Ionescu

A pus mult suflet în lansarea albumului La Familia, “Codul bunelor maniere”, căci deşi lui i-a mers bine şi solo, Puya îşi doreşte mult şi reactivarea carierei prietenului său Sişu.  Astfel, pe 9 iunie, “Insula Artelor” din IOR va găzdui concertul celor doi artişti, începând cu ora 14.00.
Cel mai scump bilet costă 125 de lei şi include şi albumul trupei, dar şi accesul la petrecerea din Club Vintage. Cel mai ieftin bilet costă 50 de lei.
“Anul 2017 este un an important pentru noi, se împlinesc 20 de ani de când am lansat primul album (n.r. “Băieţi de cartier”). Am simţit că trebuie să facem ceva special pentru fani. Ne încântă foarte tare că am reuşit să organizăm concertul în parcul IOR, aproape de locurile unde am copilărit”, au declarat Puya şi Sişu.

Colegul Sişu, probleme cu legea şi cu fosta soţie

s112-13-vedetete-1-col-sisu.jpg

Tudor şi Cătălina s-au căsătorit în penitenciarul Colibaşi

Dacă în viaţa lui Puya lucrurile au fost mereu mai aşezate, Tudor Sişu ar putea scrie un roman după experienţele lui tumultuoase.

În 2012, pe când era închis în penitenciarul Colibaşi, Sişu s-a căsătorit cu Elena Cătălina, cu care are şi un fiu, acum în vârstă de 5 ani. Au divorţat la notar după puţin timp, iar femeia a cerut în instanţă şi ordin de protecţie, acuzându-l pe Sişu de violenţă. Artistul mai are un băieţel de 7 ani, din relaţia cu Oana.

s212-13-vedetete-1-col-sisu.jpg

Alături de fiul lui, acum în vârstă de 5 ani

 

Dar problemele cu femeile sunt nimic pe lângă cele cu drogurile. Sişu a fost prima oară arestat pentru consum de droguri în 2003.

La şase luni de la eliberarea condiţionată din 2005 e arestat pentru deţinere de droguri şi eliberat în 2007. Nu scapă însă de obiceiurile rele. În 2011 primeşte încă o condamnare definitivă la patru ani de închisoare pentru trafic. Pe 29 mai 2013, Tudor Sişu este din nou liber.

 
 
Loading...