După o lungă poveste de iubire şi o căsnicie care a durat şase ani, Alina şi Cristi Borcea au ales să meargă pe drumuri separate. Blonda şi-a luat copiii – George Alexandru şi Gloria – şi a plecat în Statele Unite ale Americii. Peste Ocean, în Florida, Alina şi-a refăcut complet viaţa. A trecut peste supărări şi necazuri şi se prezintă într-o formă de invidiat.


După un 2016 plin de scandaluri şi supărări, Alina Borcea  (33 de ani) şi-a găsit liniştea în America, la Miami. Alături de cei mai importanţi oameni: cei doi copii pe care-i are cu omul de afaceri Cristi Borcea (47 de ani) – blonda a redescoperit frumuseţea vieţii.

img_6699.jpg

alina borcea
Alina Borcea a devenit dependentă de sport

Ajunsă în Florida, Alina a început să aibă din ce în ce mai mult grijă de ea şi de silueta ei. Şi, în doar câteva luni, fosta soţie a dinamovistului Cristi Borcea a revenit la silueta de manechin pe care o avea înainte de izbucnirea scandalului din familia ei, situaţie care a afectat-o -serios şi de pe urma căreia s-a ales cu câte-va kilograme în plus.

img_6698.jpg

alina borcea
Alina arată și se simte minunat

EXCLUSIV! Cum arată viaţa Alinei Borcea în America

alina_borcea.jpg

alina borcea
Alina se relaxează făcând dulciuri pentru copiii ei

După furtună, apare soarele. Zicala i se potriveşte de minune Alinei Borcea, fosta soţie a dinamovistului Cristi Borcea. După un an chinuitor, în care a avut de trecut peste supărările divorţului de afacerist, presiunea media şi agitaţia din jurul familiei sale, timişoreanca şi-a găsit liniştea la mii de kilometri depărtare de ţară, tocmai peste Ocean. 

alina_borcea1.jpg

alina borcea
Melissa, fiica Mihaelei Borcea, își ține în brațe sora mai mică

img_6700.jpg

alina borcea
Alina arată și se simte minunat

După un mariaj de şase ani, Alina a divorţat de infidelul Cristi, şi-a luat copiii pe care-i are cu acesta – băiatul George Alexandru, în vârstă de 6 ani şi micuţa Gloria, de 2 ani jumătate - şi a plecat în Florida, la Miami. Acolo, Alina s-a regăsit. Au trecut zilele şi frumoasa blondă a ajuns din nou la starea de spirit pe care o avea înainte de perioada proastă din 2016. 

 

img_6694.jpg

alina borcea
Alina și-a luat și animal de companie

Înconjurată pe prietenii din Statele Unite ale Americii, mereu împreună cu copiii, fosta soţie a lui Borcea şi-a revenit complet atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic. Şi-a reluat studiile, manageriază o afacere pe care vrea să o pună pe picioare într-un timp cât mai scurt, face sport şi  îşi petrece timpul liber cu cei mici. Înainte de Paşte, în Florida a venit şi Melissa, fiica lui Borcea din mariajul cu Mihaela. Fata este foarte apropiată de Alina, iar cele două, împreună cu George Alexandru şi Gloria, au petrecut Sărbătorile împreună.

6-894152515151.jpg

alina vidican, cristi borcea, miami, copii
Alina și Cristi s-au căsătorit în 2011

Borcea are şapte copii

Cristi Borcea este un om bogat. Nu ne referim strict la partea financiară, ci la numărul urmaşilor pe care-i are. Pe lângă cei doi copii din mariajul cu Alina, fostul şef de la Dinamo are trei copii din căsnicia cu prima soţie, Mihaela: Patrick (19 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani). El mai are o fată, Carolyn (10 ani), pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu. Din iunie anul trecut are un al şaptelea moştenitor, pe Milan Cristian, băieţelul dăruit de Valentina Pelinel.  

De când a ajuns în America, Alina face sport în fiecare zi, fie că e vorba la sala de forţă a stabilimentului în care locuieşte, fie pe plajele din Miami. La primele ore ale dimineţii, blonda iese la malul oceanului, îşi ia obiectele cu care face exerciţii şi, zeci de minute transpira sub razele arzătoare ale soarelui. Iar eforturile ei se văd, Alina având acum o siluetă de invidiat, cu musculatura bine definită şi cu multe kilograme în minus.

Cristi şi Alina au divorţat în noiembrie 2016, la notar, în Constanţa. Cei doi s-au cunoscut din 2003, pe vremea când fostul acţionar de la Dinamo era căsătorit cu Mihaela, prima nevastă. Cristi Borcea a fost scos din puşcărie, de la Poarta Albă, unde era închis în “Dosarul Transferurilor”, special pentru a semna actele de divorţ. 

Şi-a refăcut şi viaţa socială

a44-5-vedete-4.jpg

Alina, alături de prietenele sale

 

Dacă în ultimul an petrecut în România Alina Borcea a stat mai mult în casă, dorind să fie o prezenţă cât mai discretă în peisajul monden al Capitalei, acum a schimbat totul radical.  De când a ajuns la Miami, blonda nu mai are obiceiurile din -România.

Nu refuză invitaţiile în oraş ale prietenilor, cu care iese din ce în ce mai des, se distrează şi se simte bine în compania lor. 

 
 
Loading...