Bucurie mare în familia miliardarului Micula, din Oradea! Victor, fiul său de 23 de ani, va deveni tătic peste fix șase luni. Click! vă prezintă primele imagini cu miliardarul și logodnica sa, de la prima ecografie a bebelușului lor. Astăzi, la ora 12:00, cei doi s-au prezentat la maternitatea Euclid din Oradea.


Emoții și bucurie! Acestea sunt sentimentele care i-au cuprins pe moștenitorul averii de 175 de milioane de euro, astăzi, la orele prânzului, când a intrat de mână cu logodnica sa în maternitatea Euclid, din Oradea! A fost prima confirmare din partea medicilor că vor deveni părinți și, totodată, prima întâlnire cu bebelușul lor, după ecografia pe care tănăra a făcut-o. Click! vă prezintă imagini în exclusivitate în timp ce ies din clinică, iar Ozana ține în mână un plic cu ecografia și analizele pe care le-a făcut la recomandarea specialiștilor.

Contactat telefonic, Victor ne-a confirmat vestea. ”Da, voi deveni tată, însă nu vreau să spun mai multe. Vreau să mă bucur cu familia mea de aceste momente”,a declarat pentru Click! Victor Micula, care și-a surprins părinții cu cea mai recentă veste.

Iată că băiatul care s-a ales cu ștampila de ”răsfățatul familiei”, sau ”băiatul de bani gata”, a hotărât să-și asume o responsabilitate enormă la vârsta de doar 22 de ani împliniți în octombrie.

Relația dintre miliardar și frumoasa lui logodnică durează de câteva luni, iar familia Micula a fost extrem de încântată de viitoarea noră. Este o fată cu studii și, deși are aproape 22 de ani și o situație financiară foarte bună datorată părinților săi, Ozana muncește și este extrem de atentă cu banii. Tatăl său este executor judecătoresc iara mama ei este grefieră la Curtea de Apel Oradea.

 
 
Loading...