Celebrul solist cu voce de cinci stele este, de departe, unul dintre cei mai ghinionişti bărbaţi din show-biz. Dacă Dinu Maxer, Cătălin Botezatu sau Cătălin Măruţă au acum o adevărată căpiţă pe cap, după doar un implant de păr, Mihai se pregăteşte de cea de-a patra operaţie.


Mihai Trăistariu (41 de ani) se lăuda în tinereţe cu părul bogat şi creţ, ba chiar îşi permitea să poarte şi plete, în anii de debut. Din păcate, treptat-treptat, podoaba capilară s-a rărit şi solistul s-a trezit cu ditamai chelia.

Nu s-a dat bătut şi a apelat la tot felul de creme şi de perii de masaj care promiteau rezultate spectaculoase, însă totul a fost în zadar, aşa că a apelat la implantul de păr, care a devenit deja o modă printre vedetele din întreaga lume. Prima operaţia a suferit-o în urmă cu 12 ani. Nu a fost cu noroc, dimpotrivă, s-a ales doar cu cicatrici inestetice. Potrivit apropiaţilor lui, el a plătit atunci 50 de euro, dar, din cele 2.000 de fire, doar 15 au prins. Apoi, în 2013, Mihai a apelat la o clinică din Turcia, unde medicii i-au implantat în jur de 6.000 de fire. Doi ani mai târziu, Mihai s-a lăsat şi pe mâna doctorului Felix Popescu, la uşa căruia bat acum cam toate vedetele. Cântăreţul a povestit despre această experienţă: ”După trei săptămâni îţi cade tot părul, rămân doar rădăcinile. Apoi, după trei luni apar primii muguraşi”. Iată însă că acum se pregăteşte pentru noua operaţie: ”În faţă arăt bine, nu mai fac nimic, dar vreau să acopăr şi creştetul capului”. 

14_pozemici1515.jpg

catalin botezatu

În schimb, Cătălin Botezatu arată perfect după implantul de acum 2 ani.

Loading...