Va fi forfotă mare, astăzi, în marile oraşe universitare. Se întorc studenţii la cursuri, inclusiv 60.000 de ”boboci” de anul I. Printre ei şi copii ai unor vedete îndrăgite.


Au avut mari emoţii în vară, la probele de Bac, dar astăzi vor fi şi mai impresionaţi pentru că vor intra într-o nouă etapă din viaţa lor: vor fi studenţi. De azi, 400.000 de tineri vor începe cursu­rile la facultate, printre care şi copii ai unor vedete îndrăgite.

Fata lui «Garcea» studiază în Anglia

Cel mai mândru tată este Mugur Mihăescu. Fetiţa lui, Ivona, a crescut, e frumoasă şi foarte deşteaptă. A avut media 9,95 la Bac şi putea să intre fără probleme la orice facultate din ţară ar fi dorit. Însă, fata lui ”Garcea” a ales o facultate departe de casă: Administrarea afacerilor la Universitatea Canterbury, din Anglia. Când a văzut media de Bac, Mugur Mihăescu a fost în culmea fericirii şi foarte mândru de fiica lui. ”Am crezut că nu văd bine. Ea a reuşit prin puterile ei”, a spus ”Garcea” când a aflat notele de la probele de examen.

Marcel Pavel are doi studenţi

Şi Marcel Pavel este un tată mândru de fiii săi. Cel mijlociu, Sasha - de fapt Alexandru Pavel - este deja în Anglia pentru a studia la facultate. Tânărul a moştenit talentul tatălui său şi, după ce a absolvit liceul de muzică, s-a înscris la cursurile de Management artistic şi sportiv de la University of Canterbury. Sasha a luat anul acesta Bac-ul cu media 8,13, cu care a fost primit la universitatea din Anglia. Marcel Pavel mai are un fiu, mai mare, pe Richard, student la Conservatorul din Bucureşti, în anul II.

Socaciu junior învaţă la ASE

Victor Socaciu jr. îşi dorea să fie student la ASE, la Managementul afacerilor, în limba engleză. Media bună de la Bac i-a permis să îşi îndeplinească visul. Mama lui, Marina Almăşan, este foarte mulţumită de reuşita lui Victoraş. ”Eu, ca absolventă de ASE, sunt mulţumită de alegerea fiului meu. Mai mult, chiar cred că Victor are un simţ al afacerilor înnăscut”, spune vedeta tv.  Victoraş, fiul Marinei Almăşan şi al lui Victor Socaciu, a absolvit Liceul Jean Monnet şi a promovat Bac-ul cu note mari şi o medie de 9,20.

De la Disney, la Afaceri

Andra Gogan (18 ani) s-a distrat în primăvară la concursul ”Românii au talent”, unde a ajuns până în semifinale (Pro TV), apoi s-a pus cu burta pe carte pentru Bacalaureat. ”Vocea” de la Disney visa să urmeze o universitate de arte care să o pregătească pentru o carieră în teatru. Însă, a încercat şi la ASE, la Facultatea de Economia Afacerilor, unde a fost admisă. “O să am mai mult timp pentru celelalte proiecte ale mele, voi pune voci în continuare, voi cânta şi voi dansa la concursurile de specialitate. Sunt pregătită şi nu am prea mari emoţii, deşi încep un nou capitol al vieţii mele”, ne-a spus Andra Gogan.

Şi Udrea are emoţii

Elena Udrea este, de astăzi, ”boboc” la un master la Facultatea de Teologie Ortodoxă, la Universitatea Babeş - Bolyai din Cluj - Napoca. Deputata (42 de ani) a intrat la pe locurile bugetate, ultima pe listă, cu media 8,20. Ea va avea cursuri la sfârşit de săptămână, iar în fiecare zi de luni va trebui să se prezinte la Poliţie, în Capitală, întrucât se află sub control judiciar. „Probabil că în weekend voi sta la Cluj, o să văd dacă găsesc loc la cămin”, a declarat Udrea, citată de gazetadecluj.ro.

 
 
Loading...