Ieșire violentă a lui Florin Pastramă la adresa lui Kamara! După ce concurentului i s-a părut că artistul nu a procedat corect în relația cu una dintre concurente, Pastramă a sărit efectiv la bătaie și fetele au trebuit să îl tragă de haine pentru a-l opri din a face un gest extrem în cadrul emisiunii. Iată care a fost motivul altercației!


Spiritele s-au încins la Ferma și între băieți, după ce fetele au fost până acum cele care au ținut conflictele vii în cadrul competiției. Dacă s-ar crede că bărbații sunt mai echilibrați în privința certurilor, iată că acesta nu a fost cazul lui Florin Pastramă, care nu s-a mai putut stăpâni la un moment dat și din ceartă a dat-o în bătaie.

Florin Pastramă, altercație cu Kamara

Concurentul „a sărit la gâtul” lui Kamara, sub privirile și strigătele speriate ale celorlalți colegi. Se pare că cearta a pornit din cauza Otnielei, care este cunoscută pentru „băgarea de intrigi” între bărbații din Ferma. După ce ea și încă doi concurenți i-au jucat o farsă lui Kamara și l-au pictat pe față, artistul nu a gustat gluma și s-a răzbunat pe farsori ștergându-se de vopseaua de pe față pe hainele sau părul acestora. 

Otniela a fost cea care ulterior a susținut în cadrul testimonialelor că artistul a agresat-o și a tras-o de păr în acele momente, chiar dacă el a susținut că intențiile lui au fost cu totul altele. După ce Otniela l-a acuzat pe Kamara de violență la adresa ei, Florin Pastramă, care s-a declarat îndrăgostit de „Shakira”, a început să poarte o discuție aprinsă cu cântărețul, care a degenerat ulterior și s-a ajuns la bătaie. 

florin-pastrama-kamara2.jpg

Fetele au fost nevoite să intervină pentru ca situația să nu degenereze
Foto: Captură Pro TV

Florin a susținut și el că a fost nevoit să îl ia pe Kamara de pe Otniela în acel moment când artistul „s-a răzbunat” și a declarat că nu i-a părut normală reacția artistului, acuzându-l că „s-a suit pe o femeie”. Din vorbă în vorbă, furia lui Pastramă a fost alimentată și de acuzațiile Otnielei la adresa lui Kamara, iar Florin nu s-a mai putut stăpâni și a avut o pornire violentă la adresa cântărețului.

Fetele s-au speriat imediat și au încercat să-l oprească pe Florin, care părea din ce în ce mai serios în acțiunile sale. Kamara, de asemenea, l-a întrebat în repetate rânduri ce are, i-a sugerat să se calmeze și l-a îmbrățișat, iar datorită calmului cântărețului, conflictul s-a aplanat rapid. Geanina Ilieș s-a lăsat impresionată negativ de incident și i-a spus pe un ton poruncitor lui Pastramă să nu cumva să mai aibă în viitor astfel de ieșiri. „Să fie ultima oară când se mai întâmplă așa ceva, te rog din sufletul meu!”, a spus aceasta.

Fetele l-au acuzat, de asemenea, pe Vali Bărbulescu, care nu a intervenit deloc în altercație, el explicând ulterior că din punctul lui de vedere nu a fost nimic serios la mijloc încât să aibă ce să aplaneze. 

 

 

Loading...