Remus Boroiu, unul dintre concurenţii de la “Ferma”, reality show-ul de la Pro TV, nu a vrut să renunțe la pasiunea lui pentru sport nici atunci când a intrat în cantonament pentru acest proiect. Click! a aflat cum arată sala de fitness improvizată de Boroiu în munți.


Cei care urmăresc reality show-ul “Ferma” de la Pro TV l-au remarcat, cu siguranță, pe musculosul Remus Boroiu (31 de ani), sportivul care nu renunță la exerciţiile lui nici în timpul emisiunii. Ei bine, se pare că Boroiu şi-a amenajat propria sală de fitness în hambar, unde ridică greutăţi, iar exercițiile de yoga le face în camera în care locuieşte. Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii, nu poate spune decât că este fericită că are un model în Fermă.

“Când sunt acasă, dimineaţa, îmi fac un ceai verde şi încep să fac yoga 30-60 de minute. După ce corpul meu se activează încep să fac cardio, mers pe bandă, timp în care ard calorii dar şi încep munca online. Verific mailuri, vorbesc cu clientii, fac postari pe reţelele sociale. Apoi îmi pregătesc un mic dejun sănatos, fac poze, filmuleţe cu mâncarea şi le trimit clienţilor ce au nevoie de asta în ziua respectivă. Între 11:00 şi 14:00 când traficul este mai liber în Bucureşti am în general programate întâlniri cu clienţi noi, cu clienţi care au nevoie de consiliere sau chiar antrenament cu mine personal. Sunt o persoană foarte dinamică şi în fiecare zi fac lucruri noi, dar ce rămâne fix este antrenamentul şi comunicarea cu clienţii mei pe toată perioada zilei, ceea ce mă face să petrec destul de mult timp cu telefonul în mână. Tocmai din cauza aceasta am nevoie să mă deconectez aşa că seara, înainte de culcare citesc, meditez şi încerc să mă deconectez de tot înainte de culcare”, a detaliat Remus pentru Click!

remus_boroiu_iubeste_animalele_si_calareste.jpg

remus boroiu calareste la ferma
Remus Boroiu are o bună experiență cu animalele și adoră să călărească
foto: Pro TV

 

Remus Boroiu și-a petrecut copilăria la țară, la bunici

Concurentul de la ”Ferma” a mai povestit că are numai amintiri plăcute din perioada copilăriei de la țară. „Da, am avut şi am în continuare bunici la ţară şi am trăit experienţa animalelor, am iubit caii de mic şi am mers şi la strâns fânul şi la adunat de porumb”. Remus şi-a petrecut mult timp la țară, la bunici, unde a învățat să planteze legume, să aibă grijă de animale, să facă brânză și să călărească.

Boroiu speră să câștige la ”Ferma”, ca să poată folosi câștigul pentru a face investiții la ferma bunicilor. Visează să preia toate responsabilitățile de la ei, să se mute acolo și să devină un fermier fericit.

 

Citește și:

Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului

Ferma 2019. Ce sumă uriașă a încasat Claudia Pavel. Plătită mai bine decât la «Exatlon»

Loading...