Nu vă faceţi iluzii, este tot în braţele Adelei Popescu (28 de ani)! Îndrăgitul Radu Vâlcan (37 de ani) va prezenta, însă, o nouă emisiune, despre iubire... Se va întâmpla în această primavară, la Antena 1: va fi gazda show-ului “Insula Iubirii”.


În prezent, vedeta face ultimele pregătiri înainte de a pleca în Thailanda, ţara în care vor avea loc filmările. “Să fii prezentatorul unui format de succes internaţional, să ai ocazia să filmezi în Thailanda, să poţi lucra cu o echipă de profesionişti şi prieteni, sunt câteva dintre motivele care m-au atras la acest proiect. Va fi ceva nou pentru mine, mai ales că rolul prezentatorului nu este doar acela de a introduce în scenă personaje, ci voi fi în permanenţă în mijlocul concurenţilor şi al tentaţiilor, le voi cunoaşte poveştile, le voi da sfaturi, voi media conflicte. Thailanda este una din ţările mele preferate, unul dintre cele mai frumoase locuri în care am ajuns până acum, aşa că, în această primavara vă invit şi pe dumneavoastră pe «Insula iubirii», locul în care emoţiile se vor trăi la intensitate maximă!”, a mărturisit Radu Valcan.

raduvalcan.jpg

radu valcan emisiune format adela popescu
Radu Vâlcan face ultimele pregatiri înainte de a pleca în Thailanda
Foto: Antena 1

“Temptation Island”, un format de mare succes în străinătate

“Insula iubirii” va pune la încercare intensitatea sentimentelor care leagă patru cupluri și, implicit, fidelitatea fiecărui partener. E vorba despre cei care au relaţii de lungă durată, însă nu au decis încă să facă marele pas spre căsătorie. Ei îşi vor putea testa relaţia prin intermediul acestui reality–show şi vor afla, astfel, dacă cel/cea alături de care au petrecut atâţia ani e cu adevărat jumătatea lor. Filmările se vor desfășura, în premieră pentru o producţia româneasca, în Thailanda, în locaţii exotice, iar membrii cuplurilor vor sta separați unul de celălalt, pe două insule. Ca și când asta nu ar fi fost de ajuns, opt persoane total necunoscute până în acel moment vor încerca să seducă fiecare concurent în parte și vor face tot ce le stă în putință pentru a le testa sentimentele. Filmarile se vor desfasura în sistem de reality, participanţii fiind supravegheaţi 24 de ore din 24. La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă e acelaşi sau sunt nevoiţi să mearga pe căi separate. Formatul “Temptation Island” s-a bucurat de mare succes în toate ţările în care a fost difuzat, fiind un show plin cu tensiune, emoţie, răsturnări de situaţie, show în care tentaţia depăşeşte imaginaţia!        

 
 
Loading...