Bianca Drăgușanu (35 de ani) și Victor Slav (36 de ani) au emoții mari! Duminică, 7 mai, cei doi își creștinează fetița, pe micuța Sofia Natalia, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri.


Fosta asistentă a lui Dan Capatos "s-a dat peste cap" pentru ca totul să iasă ca la carte, iar ținutele ei și ale fiicei sale au fost unul dintre punctele cheie în îndeplinirea dorinței Biancăi ca totul să iasă perfect. A comandat un camion de flori, sute de baloane și ate surprize pentru invitați. Nici nu s-a uitat la bani atunci când a fost vorba să-i creeze prințesei sale cea mai frumoasă petrecere de botez.

În ceea ce privește vestimentația pentru biserică și pentru petrecere, vedeta a anunțat acum ceva timp că se va ocupa să le facă în atelierul ei. Nehotărâtă sau pentru că vrea ca micuța Sofia să fie starul absolut al zilei, mămica ei i-a pregătit nu mai puțin de 11 rochițe. Pe una dintre ele a arătat-o și admiratorilot ei de pe o rețea socială, care s-au grăbit cu comentariile laudative. Ce-i drept, copila de șapte luni arată ca o prințesică.

sofia.jpg

sofia
Una dintre ținutele de botez ale micuței Sofia
Foto: arhivă personală

 

 
 
Loading...