Și-a dorit să strălucească în lumina reflectoarelor încă de pe vremea când lua lecții de pian și nu avea mai mult de zece ani. Piesele ”Lasă-mi toamnă ochii verzi” și ”Diamant fermecat” i-au adus celebritatea. Este vorba despre Margareta Pâslaru.


Margareta Pâslaru, acum în vîrstă de 73 de ani, și cu o carieră de succes în spate, pe plan artistic, a visat la scenă de pe vremea când purta codițe. Părinții au înscris-o la pian, ba chiar au surprins momentul în care fetița lor învăța notele muzicale. Artista a adăugat un mesaj de suflet în dreptul pozei păstrate cu sfințenie în albumul cu amintiri și postată recent pe contul ei de Facebook: "Recunoscătoare profesoarei Lia Romașcu".

29063221_1528546013910634_3271540902203490304_o.jpg

Margareta Paslaru. copilarie, album foto, solista Epoca de Aur, diva, amintiri
Margareta Pâslaru şi-a dorit de mică să devină un star
foto: arhivă personală

Anii au trecut și micuța cu păr ondulat și mult prea serioasă pentru vârsta ei a început să se bucure de succes. Vocea ei de cinci stele și chipul de păpușă au ajutat-o să se strecoare în lumea muzicală, încă de la vârsta de 20 de ani. Dar artista a cochetat și cu lumea filmului, jucând și în pelicula ”Veronica” (1972). Artista a părăsit România, înainte de Revoluție, însă revine adesea în țară, pentru acte caritabile. Margareta Pâslaru a știut să fenteze trecerea timpului, astfel că arată cu 20 de ani mai tânără.

margareta_paslaru.jpg

margareta paslaru
Margareta Pâslaru a fost întotdeauna o doamnă cochetă
foto: CLICK!
 
 
Loading...