Adrian Cristea, cunoscut în showbiz ca Bursucu', nu îşi mai încape în piele de fericire de când a devenit tătic. Anays Maria a venit pe lume în urmă cu o lună şi de atunci îşi bucură părinţii cu orice mic gest pe care îl face. Celebrul ei tată a făcut publică o imagine cu micuţa de la o şedinţă foto specială pentru bebeluşi, fotografie în care fetiţa este adorabilă.


Bursucu' nu a fost vreodată mai fericit ca acum. Prezentatorul de la Kanal d a povestit cât de emoţionat a fost în ziua în care fetiţa lui a venit pe lume. El a ajuns la maternitate cu 10 de minute înainte ca iubita lui să nască şi de când şi-a strâns în braţe bebeluşul este aprope nedezlipit de copil. Mesajul publicat de el la împlinirea primei luni de când fetiţa în colorează viaţa demonstrează că vedeta Kanal d este în culmea fericirii.   

fetita.jpg

fetita bursucu
Fetiţa lui Adrian Cristea, zis Bursucu, a împlinit o lună
Foto: arhivă personală

"12.07.2018- este ziua în care tu ai venit pe lume! Ziua în care familia noastră s-a mai îmbogăţit cu un membru, un membru mult aşteptat, dorit şi iubit.

Ziua în care noi am devenit cea mai fericită familie! Îţi mulţumim pentru că ne-ai ales pe noi să-ţi fim părinţi şi pe Ale să-ţi fie soră!
Promitem să facem tot ce ştim noi mai bine pentru a te face fericită!!! La mulţi ani, iubita noastră! La mulţi ani, Anays Maria", a notat Bursucu'. 

Iubita coregrafului se numeşte Andreea şi mai are un copil, tot o fată, dintr-o relaţie anterioară.  

 

 

 
 
Loading...