Cine spune că dacă ai copil mic nu te mai poţi bucura de vacanţe în străinătate, de plimbări lungi, de dimineaţa până seara?! Diana Bart, prezentatoarea Focus Magazin de la Prima TV, ne demonstrează că se poate. Chiar dacă de un an este mămică, şi-a păstrat obiceiul de a călători, luând-o cu ea şi pe micuţa Maira.


Fetiţa Dianei Bart a început periplul vacanţelor încă de la vârsta de 3 luni, când a fost dusă pentru prima dată pe litoralul românesc.  În prezent, la un an, a numărat deja a treia ieşire în străinătate şi prima cu avionul. A fost la Budapesta, la Istanbul şi acum în Italia. Plimbăreaţă ca părinţii, am putea spune. „Eu şi soţul meu, Mihai, ne potrivim de minune. Amândoi suntem genul de turişti dornici de a descoperi fiecare loc din lumea asta, neobosiţi de plimbări de dimineaţa până seara. Fetiţa noastră se pare că ne moşteneşte.  Se acomodează  bine cu ritmul nostru, bag de seamă că i se pare atractiv, dinamic. Este foarte curioasă, dar şi cuminte. Iar în maşină şi în avion mai tot timpul doarme”, mărturiseşte prezentatoarea Prima TV.

15_2.-2col-.jpg

La Alberobello, fascinată de căsuţele trulli

Vacanţa în Italia a fost o surpriză din partea soţului, care ştia cât de mult îşi doreşte să ajungă în acele locuri. „Văzusem la un moment dat o fotografie romantică, în care apărea un restaurant situat fix în grota Palazzeze. Şi chiar îi spuneam lui Mihai - «Doamne, ce peisaj de vis! Cum ar fi să ne plimbăm pe aici şi să stăm la o tavernă aşa, cu muzică italiană?». A profitat că am intrat în vacanţă cu emisiunea la Prima TV şi mi-a făcut surpriza. Aşa că am plecat pentru o săptămână, şi cu cea mică, pe «tocul cizmei», în Puglia. Este o regiune pe care mi-am dorit de mult să o vizităm”, explică Diana. Au aterizat în Bari, iar de acolo au închiriat o maşină. Au stat la un resort superb în Lacorotondo, iar în cele şapte zile au luat la pas toate orăşelele superbe din vecinătate: Alberobello, Monopoli, Lugano di mare, Lecce. Au ajuns şi la mult visata Grotta Palazzeze.

15_3.-2col-.jpg

Străzile din Italia sunt pline de flori

“Majoritatea orăşelelor sunt foste colonii greceşti, cu casele albe, acoperite de flori colorate. A fost o vacanţă romantică, relaxantă, chiar şi asa, în 3. Cea mica era fascinată. O luam la pas de dimineaţă, după micul dejun, vizitam, apoi abia aşteptam prânzul la taverne. Iar ne plimbam, apoi ne bucuram de cină, în compania unor apusuri superbe, pline de culoare. Maira a fost foarte amuzantă, atrăgea pe toată lumea. La un moment dat, a început să danseze într-un restaurant, stârnită de doi bunicuţi, toată lumea râdea cu o poftă! A fost deliciul zilei, doamnele au luat-o de mână şi au vrut să plece cu ea. A fost distractiv şi la Zoo Safari, unde băgau girafele capul pe geamul maşinii”, ne povesteşte prezentatoarea tv.

15_5.-2col-.jpg

Mairei i-a plăcut mult la Zoo Safari
Loading...