Au trecut ani buni de când Cristian Boureanu și-a bruscat fiica, după ce tânăra a plecat de acasă fără să îl anunțe. Iată că acum Ioana Boureanu este studentă, merge la cursuri, dar nu a renunțat la distracțiile nocturne. Frumoasa blondină se distrează mereu în compania colegilor ei.


Ioana Boureanu a dat bacalaureatul anul trecut și a vrut să urmeze cursurile unei facultăți din străinătate. Fiica lui Cristian Boureanu a optat pentru Tel Aviv, deoarece vorbește fluent ebraică, dar și pentru o facultate din Monaco. Însă iată că planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg, cum ar spune o vorbă veche. Ioana a rămas să studieze în țară și în prezent urmează cursurile Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din București.

ioana-boureanu-2.jpg

Ioana Boureanu în club, îmbrăcată în rochie sexy
Ioana Boureanu este clientă fidelă a cluburilor de lux din Capitală

Cristian Boureanu îi plătește fiicei chiria și îi dă bani să cumpere tot ce vrea

Ioana Boureanu a împlinit luna aceasta vârsta de 19 ani și se pare că relația pe care o are cu tatăl ei,Cristian Boureanu, s-a îmbunătățit vizibil. În urmă cu aproape patru ani, Ioana și Cristian Boureanu au fost protagoniștii unui scandal violent: Ioana a fost bruscată în stradă de Cristian Boureanu pentru că ar fi plecat de acasă fără să îl anunțe. Iată că în tot acest timp relația tată-fiică s-a închegat, iar Cristian Boureanu o ajută foarte mult pe fiica lui, îi plătește chiria unui apartament pe Nordului, i-a cumpărat o mașină și o lasă să își trăiască viața așa cum vrea ea. Asfel, când nu este la școală, „prințesa lui tata” se distrează alături de colegii ei în cluburi. Pe contul de Instagram, Ioana Boureanu apare ca o divă. Fiica lui Cristian Boureanu este machiată, îmbrăcată supersexy și se distrează alături de prietenii și de colegii ei.

ioana-boureanu.jpg

Ioana Boureanu în club, îmbrăcată în rochie sexy
Ioana Boureanu nu duce grija banilor pentru că tatăl ei o răsfață

Citește și:

La 18 ani, fiica lui Cristi Boureanu e transformată de intervențiile estetice. Ioana merge des în cluburi

Decizia pe care a luat-o Ioana Boureanu după ce a fost bătută în club. Tatăl ei e mândru de ea

 
 
Loading...