Burlacul a rămas... burlac, chiar şi după Finala "Burlacul"! Asta pentru că Andrei Andrei (31 de ani) a decis că niciuna dintre pretendentele la inima sa nu poate fi cea cu care să-și petreacă tot restul vieții.


După zece săptămâni de emisiune, la Finala "Burlacul", Andrei Andrei, de la Antena 1 nu a rămas cu nici o concurentă. Acesta a fost decizia surprinzătoare pentru toate cele trei pretendente la inima lui. Andreea Scradeanu, Ayda Kirat și Daiana Elisa Georgescu sunt cele trei fete care au ajuns în Finala "Burlacul"2015.

Finala "Burlacul" - Andrei Andrei, umilit de finalista Andreea

finala_burlacul_3.jpg

finala burlacul andrei andrei concurs
Finala "Burlacul" - Andrei Andrei a hotărât să rămână singur, Andreea a mărturisit că nu vrea să îl mai vadă
Foto: Arhivă personală

 

De-a lungul filmărilor pentru emsiune, Andre Andrei şi-a dat seama că nici o concurentă din cadrul showului de la Antena 1 nu e cu adevărat potrivită pentru el. Prin, urmare, în ajuns în Finala "Burlacul" de joi (19 martie), mult râvnitul manechin nu a mai acordat niciun trandafir, niciunei concurente.

finala_burlacul.jpg

finala burlacul andrei andrei concurs
Finala "Burlacul" - Andrei a hotărât să rămână singur, deşi scenele tandre din emisiune le-au dat speranţe fetelor
Foto: Antena 1

 

Acest lucru a făcut-o pe Andreea, una dintre cele trei finaliste, să fie foarte dezamăgită de cel care spara ea că îi va rămâne aproape, pentru toată viaţa. Andreea a ţinut cu tot dinadinsul să îi reproşeze lui Andrei Andrei că i-a trădat sentimentele, în Finala "Burlacul".

"Nu vreau să te mai văd!", a spus, răspicat, Andreea, în semn de reproş şi răzbunare, în urma deciziei luate de frumosul manechim, în Finala "Burlacul".

Finala "Burlacul" - Andrei Andrei trebuia să aleagă o viitoare soţie

Modelul internaţional Andrei Andrei a trebuit să îşi aleagă jumătatea în Finala "Burlacul". Dar acesta a luat o decizie incredibilă la finalul emisiunii: a rămas singur. Asta chiar dacă până acum show-ul de televiziune a fost presărat cu diferite scandaluri, iar tinerele care s-au înscris au fost dezamăgite de frumuşelul Andrei Andrei.

Înainte de a lua marea decizie de la Finala "Burlacul", manechinul a spus că s-a sfătuit cu părinţii săi, iar aceştia i-au spus că ar trebui să o aleagă pe cea care o vede mama pentru viitorii săi moştenitori. 

"Regret eu şi pentru el, am tot ce îmi doresc de la viaţă", a mărturisit Daiana, a altă finalistă a concursului de mare audienţă, în Finala "Burlacul" de la Antena 1.

Finala "Burlacul" - Andrei Andrei se iubeşte cu... Andreea Negrea

finaka_burlacul_6.jpg

finala burlacul andrei andrei concurs
Finala "Burlacul" - Andrei Andrei se pare că nu a ales pe nimeni deoarece era cuplat
Foto: Arhivă personală

 

Totul se întâmplă după luni întregi în care, înainte de Finala "Burlacul", Andrei Andrei a trecut prin aventuri spectaculoase, întâlniri memorabile şi a trăit momente unice alături de femei superbe.

În cele din urmă,  la Finala "Burlacul", şarmantul  Andrei a decis că e mai bine singur. De ce? Pentru simplul motiv că este deja îndrăgostit… de Andreea Negrea, una dintre concurentele de la “Supermodels by Cătălin Botezatu”. Ea estea Andreea Negrea, locuieşte în Timişoara, (şi Andrei Andrei e timişorean), este studentă la Psihologie şi a împlinit, în data de 8 martie 2015, vârsta de 23 de ani. Prin urmare, Andrei nu a vrut să renunţe la relaţia lui, la Finala "Burlacul", şi totul a fost doar o strategie.

 
 
Loading...