Zi importantă pentru familia Borcea. Ieri, 3 decembrie, fiul cel mare al lui Cristi și al Mihaelei Borcea a împlinit vârsta de 22 de ani, iar Patrick a avut parte de o aniversare alături de cele mai dragi persoane din viața sa. Mama i-a fost alături și i-a făcut o urare extrem de emoționantă.


Patrick nu mai este doar băiatul lui tati. A crescut și este chiar mâna dreaptă a lui Cristi Borcea, acesta lăsându-l să administreze câteva afaceri care aparțin familiei. Ieri, Patrick a împlinit vârsta de 22 de ani, iar familia i-a făcut o petrecere de suflet, la care s-au strâns prietenii și cei mai apropiați oameni ai familiei. Mihaela, mama sa, i-a pregătit un tort cu frișcă și i-a transmis un mesaj de suflet.

patrick-borcea_1.jpg

patrick borcea
Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a împlinit 22 de ani
foto: arhivă personală

”Dacă există ceva mai frumos decât viața, dacă există ceva mai minunat decât un răsărit de soare, dacă există ceva mai pur decât un vis și dacă există ceva mai puternic decât iubirea, fie ca acel ceva să-ți aparțină, iubitul meu fiu, PATRICK-CRISTIAN! La mulți ani, dragul meu! Viața să-ți fie asemeni unui drum pe care să te însoțească adevărații prieteni: sănătatea, căci ai fost un copil sănătos. Iubirea, pentru că știu că ești capabil să iubești și să fii iubit, și optimismul de care ai dat dovadă în toți acești ani! Încă o dată, la mulți ani, Patrick! Te iubesc mult!”, a scris Mihaela Borcea pe Instagram, în dreptul unor fotografii din care lipsește însă Cristi Borcea. Nu știm dacă fostul dinamovist a fost absent de la petrecere sau doar nu a vrut să se expună, dar știm că de lângă Patrick nu a lipsit frumoasa lui iubită

patrick-borcea_2.jpg

patrick borcea
Patrick Borcea și frumoasa lui iubită
foto: arhivă personală

Citește și:

EXCLUSIV Cristi Borcea și-a scos nevasta și copiii la film. Ce dulce e viața după închisoare!

Borcea, la puşcărie, fiul lui, «regele fiţelor» prin oraş. Cu ce bolid îşi plimbă iubita

 
 
Loading...