Flavia de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a devenit, oficial, mămică! Asistenta TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care s-a bucurat deja și de prima lui „ședință foto”. Vedeta și iubitul ei sunt în extaz, iar micuțul și-a făcut apariția deja și pe rețelele de socializare, spre bucuria internauților.


Flavia Mihășan a devenit mămică

Momente cu adevărat speciale pentru Flavia Mihășan și partenerul ei de viață, Marius Moldovan, care și-au putut strânge în sfârșit în brațe băiețelul! După lungi așteptări, vedeta TV a devenit mămică pentru prima oară, aceasta abia reușind să facă față sentimentelor inedite care o încearcă. La fel de uimit de minunea care le-a întregit familia este și iubitul Flaviei, care este mult mai mândru decât a devenit tătic.

flavia-mihasan-baietel.jpg

Micuțul a venit pe lume în urmă cu trei zile
Foto Instagram

Flavia Mihășan a născut un băiețel perfect sănătos

Cei doi parteneri au fost discreți în privința nașterii însă, Flavia aducându-l pe lume pe micuț cu câteva zile în urmă. Informația a fost făcută publică abia după ce vedeta a fost externată din spital și băiețelul ei s-a acomodat cu căminul în care va crește. Chiar ferciții părinți au fost cei care au dat marea veste, publicând în mediul online și prima imagine cu micuțul lor, al cărui nume nu l-au făcut public momentan.

flavia-mihasan-gravida.jpg

Flavia Mihășan nu a acumulat multe kilograme în timpul sarcinii
Foto Instagram

Proaspăta mămică se simte bine, radiază de fericire, bineînțeles, și se bucură de fiecare moment petrecut alături de băiețelul ei. „Dintre toate întâlnirile din viețile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită. Aș scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung”, a scris Flavia Mihășan pe contul personal de socializare. Nici tăticul nu s-a lăsat mai prejos, care s-a fotografiat deja cu bebele, și se laudă, la rândul lui, în medul online, cu băiețelul lui. „Acum câteva zile am devenit tată cu acte-n regulă. Sentimentul? Wow..ceva de nedescris”, a scris Marius Moldovan.

Ce spune Flavia Mihășan despre rolul de mamă

„Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. (…) Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună. Nu-mi doresc un singur copil. Dacă noi am fost trei, îmi doresc…poate nu trei. Doi îmi doresc sigur.  M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să văd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este important să îl laşi liber”, declara ea în urmă cu puțin timp.

 

 

 

 
 
Loading...