Flavia Mihășan se pregătește să aducă pe lume primul copil alături de iubitul ei. Marius Moldovan, iubitul și logodnicul ei, îi este alături la fiecare pas în această experiență nouă, de mamă.


Flavia Mihășan a anunțat, de curând, că se pregătește să aducă pe lume primul copil, iar acest lucru se poate întâmpla în orice clipă. Flavia de la Neatza cu Răzvan și Dani a scris un mesaj pe rețelele de socializare la care a atașat și o fotografie, prin care a anunțat venirea copilului pe lume.

61870081_309624579986834_5028639098249665508_n.jpg

Flavia Mihășan se pregătește să devină mamă
Foto Instagram

"Din moment in moment...:) #40weekspregnant", a scris Flavia pe Instagram. Vedeta în vârstă de 34 de ani și iubitul ei, dansatorul și actorul Marius Moldovan, vor fi părinți de băiețel și deja s-au gândit ce nume îi vor pune micuțului.

Ce spune Flavia despre rolul de mamă

„Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. (…) Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună. Nu-mi doresc un singur copil. Dacă noi am fost trei, îmi doresc…poate nu trei. Doi îmi doresc sigur.  M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să vîd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este importantă să îl laşi liber”, declara ea în urmă cu puțin timp.

 
 
Loading...