Flavia Mihășan și Marius Moldovan și-au botezat copilul și au ales doi nași celebri care să le fie alături în această zi specială. Flavia Mihășan a fost numai un zâmbet, iar vedetele și prietenii ei s-au pozat alături de ea și de fiul ei.


Dacă l amijlocul lui iunie Flavia Mihășan se bucura alături de iubitul ei că a adus pe lume prmul copil, iată că a avenit și momentul să împărtășească fericirea și cu rudele și prietenii apropiați. Astfel că, Flavia Mihășan și tatăl fiului ei și-au creștinat copilul.

Dansatoarea celebră, devenită cunoscută datorită rolului de asistentă tv la Neatza cu Răzvan și Dani, a ales ca nași doi prieteni foarte apropiați și trotodată celebri, și anume, pe nimeni alții decât Cocuța și Bogdan Boantă, cu care a ucrat în diverse proiecte de-a lungul timpului.

Cocoța nu și-a putut stăpâni bucuria de a avea un asemenea rol și a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare direct din interiorul evenimentului.

70925026_552423452164691_754615622079348736_n.jpg

Cocuța și Bogdan Boantă sunt nașii copilului
Foto Instagram

Ce nume i-au pus copilului

Chiar dacă au încercat să țină ascuns numele fiului lor, iată că nașa Cocuța a dat din casă și a dezvăluit secretul. Pe micuț îl cheama Carol.

La eveniment au participat mai multe vedete, printre care și Horia Brenciu care a avut grijă să-și țină la curent fanii de pe Instagram. Nașii Bogdan Boantă și Cocuța au ținut pasul cu filmările și fotografiile de pe rețelele de socializare, au avut grijă ca pe Instagram să nu lipsească momentele cele mai importante de la acest eveniment frumos, și au avut grijă să-i pozeze și pe cei doi părinți fericiți.

 

 
 
Loading...