Scene de groază în București. Soțul lui Brigitte a fost bătut cu bestialitate de două persoane de etnie rromă. Florin Pastramă s-a ales cu capul spart și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Iată filmul evenimentelor!


Nu cu mult timp în urmă, Brigitte Năstase spunea pentru Click! că ea și soțul ei, Florin Pastramă, sunt angrenați în mai multe proiecte imobiliare. Unul dintre acestea, un bloc de locuințe, urma să fie ridicat anul viitor în zona Fundeni. Deocamdată, cei doi au achiziționat terenul, însă au avut parte de un mare necaz, care a necesitat intervenția poliției, potrivit informațiilor publicate de spynews.ro.

De ce a fost bătut Florin Pastramă

Click! a aflat ce a dus la acest scandal, care se putea termina tragic. Brigitte și Florin Pastramă au dat 400.000 de euro pe un teren ”executat” de bancă, însă când s-au dus să îl marcheze s-au trezit acolo cu foștii proprietari, cărora banca le-a executat bunul din cauza datoriilor. Doi bărbați de etnie rromă s-au răzbunat și l-au bătut pe Florin Pastramă, spărgându-i capul. ”Brigitte și Florin au cumpărat o creanță a unei bănci. Când s-au dus la înțărușat, au sărit țiganii pe ei cu târnăcoapele. I-au spart capul lui Florin și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A ajuns și poliția ulterior”, a povestit pentru Click! surse din anturajul celebrului cuplu.

Citește și:

EXCLUSIV Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut cartier cu 7 vile. Uite cât cer pe o casă în Ștefăneștii de Jos

Ce avere are de fapt Brigitte Pastramă. A făcut publică lista cu afaceri, case şi bani, iar totalul e ametiţor

Loading...