Andreea Berecleanu e o mamă exemplară: prezentatoarea Antena 1 are mare grijă ca cei doi copii ai ei, Eva (13 ani) şi Petru (8 ani), să aibă parte de o educaţie cât mai bună şi o copilărie lipsită de griji.


Andreea, care a divorţat anul trecut de Andrei Zaharescu, tatăl celor doi copii, are mare încredere în Eva şi Petru şi nu ratează nicio ocazie de a-şi arăta dragostea pentru ei. Ştirista a postat mai multe imagini pe contul ei de Facebook cu cei doi, din care se vede că sunt nişte copii fericiţi şi care au parte de toată dragostea celor din jur. 

berecleanu_copii3.jpg

Eva şi Petru sunt mereu cu zâmbetul pe buze
Foto: Facebook

"Copiii mei, liberi şi fericiţi! Cum îi creşti, aşa îi ai! Şi aşa vor rămâne toata viaţa!", a scris Andreea în dreptul imaginilor.

berecleanu_copii.jpg

Eva şi Petru sunt cele mai importante persoane din viaţa Andreei
Foto: Facebook

Comunicarea e foarte importantă în casa Andreei, dovadă că vedeta s-a sfătuit cu Eva când a venit vorba de divorţul de Andrei Zaharescu. În plus, Andreea e o mamă care reuşeşte să îmbine armonios viaţa personală cu cariera sa. 

"Mă descurc foarte bine cu rolul de mamă, pe care îl îmbin cu partea profesională. Au trecut deja 13 ani de când sunt mamă. Petru are nouă ani, e mai domol. Eva, în schimb, este răzvrătirea tipică preadolescenţei. Dar eu am comunicat cu ei întotdeauna foarte bine", a completat Andreea.

 
 
Loading...