În cadrul ultimei emisiuni MasterChef, concurenţii s-au luptat pentru imunitate într-o probă în care berea a fost ingredientul care trebuia pus în valoare.


Berea brună este folosită în bucătărie în diverse combinaţii, dar un preparat în care ea să iasă în evidenţă a fost cel care aducea câştigătorului imunitate în faţa eliminării din concurs.

berea a fost vedeta preparatului

"Aş vrea să vă felicit pentru efortul depus la această probă. Am văzut câteva farfurii foarte frumoase, dar mai important e că am observat că ştiţi să gătiţi curat şi aveţi fantezie", a spus Chef Foa înainte să înceapă jurizarea. Cele patru farfurii alese pentru a intra în finala probei au fost cele de mai jos.

farfurii finala

Iuliana şi Alexandra au fost singurele concurente care au gâtit desert folosind bere brună, un lucru curajos pentru care juriul le-a lăudat pe cele două.

clipboard05.jpg

Iuliana si alexandra
Iuliana şi Alexandra au gătit desert cu berea primită de la cei trei Chefi
Foto Pro Tv

Paul Siserman a avut o idee apreciată de juriu. A reuşit să asezoneze un cotlet de miel cu o gelatină făcută din bere brună.

clipboard09.jpg

Paul Siserman
Paul Siserman a creat o gelatină din berea brună foarte apreciată de juriul
Foto Pro Tv

Mirabela Mareş a fost cea care a câştigat proba şi a devenit imună în vederea eliminării din concurs. Pieptul ei de raţă la tigaie cu piure de cartofi şi pară poşată a fost cel mai apreciat preparat.

clipboard08.jpg

Mirabela
Mirabela a câştigat imunitate
Foto Pro Tv

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: