Celebrul prezentator de la Antena 1 a ţinut cu tot dinadinsul să le arate fanilor o fotografie de-a lui, oarecum uitată, de la un Revelion petrecut cu ceva ani în urmă.


Dan Negru (43 de ani) a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie de colecţie. Imaginea aduce în prim plan câteva personalităţi autohtone, prezente la un Revelion în tv, la Antena 1, petrecut cu mulţi ani în urmă.

“Cândva, la unul din Revelioane... Cu Băsescu, Piersic, Andreea Răducan şi Răduleasca. E totuşi o fotogafie de colecţie. Băsescu tocmai cânta "Ionel, Ionelule", citind versurile de pe ecranul karaoke şi Piersic tocmai o complimenta iar şi iar pe Mihaela. Nu vă spun anul, e mai bine aşa...”, a mărturisit nostalgic Dan Negru, pe reţeaua de socializare.

dan_negru.jpg

dan negru marturisire colectie facebook
Dan Negru, de Revelion, alături de câteva dintre personalităţile autohtone
Foto: Arhivă personală

Şi anul acesta, Dan Negru prezintă Revelionul la Antena 1

Acesta va fi al 15-lea Revelion prezentat de vedetă! Antena 1 şi TVR 1 au intrat în focul filmărilor pentru programul difuzat în Noaptea dintre Ani, iar disputa se anunţă acerbă. Cum PRO TV s-a retras din competiţie, Iuliana Marciuc şi Dan Negru, foşti colegi la postul naţional, vor deveni rivali, preţ de cinci ore.

 
 
Loading...