Am testat cum găteşte Masterchef Jesica - EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Reporterul Click! a mers să testeze  bunătăţile pregătite  de câştigătoarea  “MasterChef”, Jesica  Zamfir. După ce a  pregătit un super  desert, bruneta a  dat şi un autograf
Reporterul Click! a mers să testeze bunătăţile pregătite de câştigătoarea “MasterChef”, Jesica Zamfir. După ce a pregătit un super desert, bruneta a dat şi un autograf

Click! a vizitat-o pe câştigătoarea celor 50.000 € de la emisiunea Pro TV la restaurantul unde lucrează.

A câştigat 50.000 de euro şi titlul de Masterchef! După ce a fost declarată învingătoare, Jesica Georgeta Zamfir a fost angajată de însuşi Florin Dumitrescu la restaurantul pe care îl deţine în Bucureşti. Reporterii Click! au reuşit să guste un preparat „marca Jesica”, făcut cu mâinile ei de aur.

După Aida Parascan şi Elena Lasconi, a reuşit să demonstreze încă o dată legenda conform căreia femeia este asul în bucătărie. Jesica Georgeta Zamfir, o tânără de 28 de ani din Ploieşti, a câştigat a patra ediţie a concursului “MasterChef” de la PRO Tv şi a reuşit să ne impresioneze cu talentul ei.

Dacă pe chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu i-a dat gata cu un sufleu din tăiţei de casă cu sos bolognese, cotlet cu cremă de linte roşie şi şofran, dar şi faimoasa pară fiartă în vanilie cu brioşă de ciocolată, pe noi a reuşit să ne impresioneze cu un cotlet de viţel cu fenicul opărit, piure de mazăre şi ceapă coaptă. Un preparat absolut delicios, pentru care am plătit doar 59 de lei.

simeon stalpnicul png

Reporterii Click! au vizitat-o miercuri după-amiază pe Jesi, la restaurantul Tapo din Bucureşti. După ce a preluat colegul ei comanda, brunetei originare din Ploieşti i-a luat doar 15 minute s-o finalizeze şi ne-a servit chiar ea. La fel de emoţionată şi de zâmbitoare, cum aţi văzut-o la televizor, vedeta a socializat cu noi şi ne-a vorbit despre dorinţele ei.

“Încă nu am luat banii de la «MasterChef», însă visul meu este să am propriul restaurant. Cred că îl voi deschide în Bucureşti, pentru că m-am obişnuit foarte mult cu oraşul stând de-atâta timp aici, vă daţi seama! În plus, e capital şi cred că afacerea ar avea mai mult succes decât în Ploieşti. Deocamdată lucrez pentru chef Florin Dumitrescu, îmi place foarte mult că este blând, nu aşa cum apare la televizor”, ne-a declarat Jesica.

Deşi are foarte multe reţete proprii, doamna Masterchef urmează doar meniul lui Florin Dumitrescu. Cu prăjiturile ei celebre îşi răsfaţă doar colegii.

“Le-am făcut colegilor un pandişpan cu fructe. Mi-au rămas nişte albuşuri de la ciorba de burtă şi am zis să-i răsfăţ cu ceva dulce. Ştiţi că îmi place foarte mult să fac dulciuri, însă deocamdată chef Florin mai lucrează la meniul de desert”, ne-a mai spus simpatica ploieşteancă. La final, aceasta ne-a oferit un autograf şi a acceptat să facă o poză cu noi.

A câştigat cea de-a patra ediţie «MasterChef»

Raluca Mihail  jpeg

Până să ajungă să pună mâna pe trofeul „MasterChef” şi pe cecul în valoare de 50.000 €, Georgeta Jesica Zamfir (28 de ani) a avut o viaţă plină de greutăţi. Născută în Ploieşti într-o familie cu o situaţie financiară precară, bruneta a fost nevoită să muncească încă de mică. La 18 ani şi-a cunoscut marea iubire, Ştefan, alături de care a plecat în Spania să facă rost de bani. Cât a stat în Spania, a făcut curăţenie în case, s-a angajat ca barmaniţă într-o cafenea şi după ceva vreme a ajuns chiar managerul cafenelei. Cu ajutorul unui împrumut și-a deschis propriul magazin, dar mica ei afacere a eșuat. Jesica este şi mama unui băieţel, dar nu s-a descurajat ci a s-a întors în ţară, unde a dat marea lovitură la “MasterChef”.

Ce se întâmplă cu chefii de la Antena 1

2 bd 3 bun jpeg

După venirea juraţilor “MasterChef” de la Pro TV, la Antena 1, soarta celorlaţi Chefi de la emisiunile gastronomice este incertă. Click! îţi spune ce se întâmplă cu aceştia.- Juratului Joseph Hadad (54 de ani) de la „Top Chef” îi va expira contractul în această toamnă. Până atunci se ocupă de propriul restaurant din zona Aviatorilor  - Când nu jurizează la Antena 1, Nicolai Tand (38 de ani) este manager la câteva restaurante din Monaco şi Saint Tropez şi lucrează la câteva localuri şi în Bucureşti. În plus, acesta va continua şi în toamnă emisiunea “Star Chef”, difuzată de Antena Stars.- Cel mai tânăr jurat de la Top Chef, Tudor Constantinescu (35 de ani), are o afacere în Bucureşti, câteva localuri care se numesc „Chocolat”. Deocamdată Antena 1 nu are nici un proiect pentru acesta.- După ce a plecat de la Prima TV, de la „Cireaşa de pe tort”, Horia Vârlan (51 de ani)  a devenit prezentator la „Junior Chef”, la Antena 1. În paralel, bucătarul se ocupă cu blogul personal, consultanţă pentru anumite restaurante şi scrie cărţi de bucate, iar mai nou, Vârlan pregăteşte şi el un proiect special la Antena 1.  - Fostul prezentator al emisiunii „Euforia Cuisine”, de la Euforia TV, ar putea deveni unul dintre juraţii de la „MasterChef” de la Pro TV.  Cezar Munteanu are 37 de ani, e căsătorit şi are doi copii. I se spune Chef Cezar şi a gătit chiar şi pentru Nadia Comaneci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net