Cristina Rus (38 de ani), solista care în urmă cu 19 ani făcea furori în trupa Blondy, alături de Andreea Bănică, s-a retras din lumina reflectoarelor, dar nu are motive să suspine după celebritate. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, a cărui avere a fost estimată în 2014 la 90 de milioane de euro o răsfaţă ca pe o prințesă. Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite cu solista și familia ei superbă, pe Litoral.


Cristina Rus a depășit perioada grea în care soțul ei, milionarul Dragoș Bîlteanu (41 de ani), executa arest la domiciliu în urma unor inginerii financiare care au ieșit la iveală în iarna lui 2014. Fericirea le-a fost zdruncinată atunci, însă iată că necazurile nu au fisurat și povestea de iubire. Cel puțin asta se vede din imaginile surprinse recent de fotoreporterii Click! pe Litoral. Solista a oferit o sesiune de zâmbete în compania partenerului ei de viață și alături de cei doi copii, Dragoș Junior și Cristina Maria. Nu au stat pe plajă, în soarele puternic, ci au preferat plimbarea în stațiunea Mamaia, îmbrăcați lejer, în ținute estivale.

  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
1/6

Solista, o colecționară împătimită a accesoriilor de lux, nu s-a dezlipit nici la mare de geanta Chanel de 5.000 de euro, de data aceasta un model nude, care se potrivea cu rochia diafană, din mătase. Dragoș Bîlteanu nu și-a bătut prea mult capul cu ținuta, un tricou alb și o pereche de bermude bleumarin fiind mai mult decât suficient pentru el. Puștiul Bogdan, leit tatăl lui și la nume, și la chip, a purtat un tricou cu mesaj aspirațional, "Boss" , iar micuța Cristina Maria ne-a arătat cine e cu adevărat prințesa familiei. Cu un păr lung, bogat, de culoarea alunelor, cu o rochiță galbenă, înflorată, și cu poșetuța imprimată cu "Micii Ponei", copila a atras ca un magnet zâmbetele și privirile celor din jur. Cristina Rus arată din ce în ce mai bine și știe să mențină aceeași greutate pe cântar și aceleași mărimi la haine.

cristina-rus-fiica_2.jpg

Cele două "Cristine", acum doi ani, la mare
foto: Mihai Ionescu

Probleme pentru soțul Cristinei, în 2014

Soţul Cristinei, Dragoş Bîlteanu, a dat de necaz în decembrie 2014, când a fost încătușat și trimis după gratii. Afaceristul, care era directorul general al SIF Banat-Crişana, a fost acuzat că a manipulat piaţa de capital şi a delapidat societăţi de investiţii financiare. Fraudele ar fi creat un prejudiciu de 13 milioane de euro. În aprilie 2015, după luni bune de stat într-o celulă, Dragoș Bîlteanu a reușit să obțină eliberarea, dar a trecut în arest la domiciliu. În iulie 2015 a fost pus sub control judiciar. Dar toate acestea sunt doar amintiri urâte în tabloul perfect de familie pe care Cristina și Dragoș îl oferă.

Cristina Rus și Dragos Bîlteanu s-au căsătorit în 2009

Cristina Rus şi Dragoş Bîlteanu, om de afaceri cu o avere estimată în 2014 la 90 de milioane de dolari, s-au căsătorit în anul 2009. Cântăreaţa, care era pe val în perioada respectivă, a renunţat la carieră pentru a se dedica creşterii copiilor. În 2010 s-a născut primul lor copil, Dragoş junior, iar în februarie 2014 Cristina i-a dăruit soţului şi o fetiţă, pe Cristina Maria. La vremea aceea, solista ne-a explicat de ce a ales acest nume pentru copila ei. "Am ales Cristina pentru că este numele meu şi Maria pentru că avem foarte multe persoane în familie cu acest nume. Este un nume sfânt şi-mi place foarte mult".

Citește și:

Cristina Rus, poziţii sexy în parcare. Pantalonii mulați i-au etalat formele

Ce super cadou a mai primit Cristina Rus de la soţul milionar! Costă 80.000 de euro!

 

Loading...