Delia este o fumătoare înrăită şi recunoaşte că este pasionată de ţigări. Dacă alte persoane îşi doresc să se lase de acest viciu, cântăreţei nici prin gând nu îi trece să renunţe la el.


Delia a declarat mai de mult că nu vrea să se lase de fumat, deşi este conştientă de consecinţe, mai ales în rândul artiştilor. 

"Nu ştiu dacă o să mă las, poate o să fac pe la 50 de ani. Trebuie să îmi doresc treaba asta şi nu mi-am dorit niciodată. Îmi place să fumez. Îmi place şi gestul, îmi place să simt fumul...", a declarat ea, la emisiunea "Dincolo de aparenţe".

Pasiunea ei pentru fumat s-a văzut clar la gala premiilor Media Music Awards, care a avut loc joi seara, la Sibiu.

Delia şi-a făcut apariţia într-o ţinută nonconformistă, îmbrăcată complet în negru şi cu aripi de acealşi culoare. Cu machiajul întins şi într-o pereche de bocanci, ea a ieşit în evidenţă la ceremonia de la Sibiu.

delia2.jpg

Artista nu s-a dezlipit de pachetul de ţigări
Foto: Roberto Sălceanu

După ce s-a lăsat fotografiată, Delia s-a aşezat la o masă unde a stat la taclale cu o altă domnişoară. Cu ceva de băut în faţă, cântăreaţa nu s-a putut abţine şi a fumat ţigară după ţigară, semn că nu este deloc îngrijorată că i-ar putea dăuna vocii. 

delia3.jpg

Cât timp a stat la masă, Delia a avut mereu o ţigară în mână
Foto: Roberto Sălceanu

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: