În ziua în care lui Cornel Galeș i s-a făcut parastasul de 6 luni au ieșit la iveală detalii neștiute din relația lui cu Viviana Măntoiu. Click! a aflat, în exclusivitate, că aceasta a fost logodită cu soțul Ilenei Ciuculete și avem și imagini drept dovadă. Cei doi s-au logodit la biserică, în urmă cu aproximativ doi ani, semn că relația lor ajunsese departe și era destul de serioasă.


Viviana Măntoiu, femeia care i-a fost alături lui Cornel Galeș în momentele grele de după moartea cântăreței Ileana Ciuculete, care s-a stins din viață pe data de 14 martie 2017, a fost logodită cu bărbatul regretatei artiste de folclor. Logodna lor a avut loc în urmă cu doi ani, la biserică, într-un cadru restrâns, departe de ochii curioșilor. Vivi și Cornel nu erau căsătoriți și la starea civilă, însă cei doi erau foarte uniți, iar relația lor a mers mult mai departe decât au crezut apropiații, fiind la un pas de căsătorie. Cei doi au dorit mai întâi binecuvântarea preoților, în fața altarului, pentru că au considerat că acest lucru este mult mai important pentru sufletul lor, dar nu au mai apucat să se căsătorească și la Starea Civilă, cu toate că și-au dorit enorm.

viviana-cornel-gales_2.jpg

Viviana Măntoiu și Cornel Galeș, la masa festivă a logodnei lor
foto: arhivă personală

Vivi și Cornel au făcut logodna la biserică

Surse din anturajul celor doi susțin că doar puțin a lipsit ca Vivi să fie soția lui Galeș. Totuși, cei doi au pășit la altar la brațul unor prieteni, care i-au nășit la sfânta logodnă.”Au făcut o logodnă la biserică, cu un preot apropiat lor, însă departe de ochii curioșilor și într-un mod restrâns. Au participat la eveniment doar câteva persoane, întrucât nu și-au dorit tam-tam, fiind deja, în centrul atenției”, susține sursa noastră, un apropiat al celor doi. Așa se face că pomana lui Vivi pentru Cornel este primită, deoarece ea a fost la altar cu văduvul Ilenei Ciuculete.

viviana-cornel-gales_1.jpg

Viviana Măntoiu, fericită, în ziua logodnei cu Cornel Galeș
foto: arhivă personală

Cornel Galeș a murit pe 30 noiembrie 2019

Cornel Galeș a murit fulgerător pe data de 30 noiembrie 2019, în Spania, aproape de orașul Valencia, într-un teribil accident de mașină, la vârsta de 56 de ani. Sâmbătă, Vivi i-a făcut pomană de șase luni în fața Capelei Cimitirului Străulești 2, unde Cornel Galeș și zânica lui, Ileana Ciuculete, sunt înmormântați unul lângă altul. La pomană au luat parte 9 persoane, printre care și doamna Belu, pe care ei o numeau drept ”nașă”, amicul lui Cornel, artistul Gore Belanschi, impresarul Ilenei și al lui Gore, Silviu Lepadat, dar și ajutorul acestuia, Uruc Petre.

parastas-cornel-gales.jpg

Doina Belu şi finul Gore l-au comemorat pe Galeș la 6 luni de la moartea acestuia
foto: Click!

Parastasul de 9 luni, planificat la Brăila

Gore Belanschi vrea ca la 9 luni, în luna august, să-i facă pomană lui Galeș la el la Brăila, acolo unde deține un restaurant, urmând să-i invite aici pe prietenii lui Cornel, după parastasul de la cimitir. ”Gore ține și el morțiș să dea de pomană pentru Cornel, că era prietenul lui și vrea să facă acest lucru la el la Brăila, unde are un restaurant”, spune doamna Belu pentru Click!.

Citește și:

EXCLUSIV! I-am prins în vacanță! Ce bine se distrează Cornel Galeș cu șefa

Povestea fabuloasă de dragoste dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete. De ce a fost «zânica» mireasă roz

 

 
 
Loading...